Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

499 Kč za DVĚ unikátní masáže dle vlastního výběru v salonu nevidomých masérů. Úplně nový zážitek z poctivé masáže se slevou až 80 %.

3,9 / 5 Hotel Podlesí Brno  (mapa) 3 191 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
NEVIDOMÍ MASÉŘI

Tak prodej se nám pomalu ukončuje, chci všem moc poděkovat za podporu a zároveň koupi našich služeb a těším se brzy naviděnou!!! Všem opravdové díky!!!
Také děkuji Slevomatu, že nám umožnil vás seznámit s tímto projektem – Slevomatu tedy také mnohokráte děkujem!!! Vladimír Patera – nevidomí maséři…
Dobrou noc!

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Dobrý večer paní Lenko,
ne, samozřejmě nemusíte, vše potřebné Vám rádi poskytneme.
Hezký večer!

Lenka

Dobrý večer,
musím si s sebou na masáž přinést svůj ručník nebo mi ho poskytnete vy? Děkuji za odpověď.

Tereza

Mám ještě poslední otázku. Opravdu se masíruje přímo ve školních třídách? Nějak si to nedokážu představit. Děkuji za odpověď.

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Ano masíruje se v prostorách školy, ale školní lavice zde nenajdete. Škola je úplně nově zrekonstuována. Pokud byste nevěděla, že vchazíte do školy, nenapadlo by Vás, že je to školní třída. Jde o klasickou místnost. Pokud by tyto prostory vypadaly jako školní třída, asi bychom zde nemasírovali :-). Jen tak pro informaci jsme se rozhodovali mezi poliklinikou Budějovická nebo zde a místnosti byly skoro stejné. Akorát v poliklinice bychom byli v 6 patře a ještě k tomu naproti operáčním sálkům chirurgie. Takže varianta, kterou jsme zvolili pro nás i pro klienty myslím, je daleko lepší a zázemím komfortnější než u operačních sálků. Věřím, že až budete užívat masáže, zapomenete na to, že se nacházíte v ZŠ a budete vnímat pouze účel (masáž), pro který k nám většina lidí chodí.
NEVIDOMÍ MASÉŘI

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Dobrý den paní Terezo,
děkujeme za zakoupení našich lužeb. A teď k otázce:
na školní budově je zvonek „MASÉŘI“ na který zazvoníte a dále jsou informace. Buď pro Vás příjde přímo asistentka masérů, nebo dle šipek k nám určitě trafíte. Není to složité a zároveň není kam zabloudit.
Příjemnou neděli přejeme!

Tereza

Dobrý den, právě jsem si zakoupila voucher. Kde v rámci školní budovy vás najdu? Bude to někde ve třídách? Na voucheru to není blíže specifikováno.

Luboš

To znamená, že odpověď Daně neplatí! Není nutné čerpat voucher jen při 2 návštěvách, resp. při jedné návštěvě 2 osob, ale např. 1.návštěva za 1050 Kč, 2.návštěva za 1050 Kč a 3.návštěva za 350 Kč. Tak to bereme !

Luboš

Ve výše uvedených odpovědích jsou dvě protichůdné. Dana 60402 x Lenka 60384. Druhá odpověď připouští čerpání voucheru ve 3 návštěvách, což je při čerpání do ceny 2500 Kč logičtější. Takže co je pravda ?

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Logické je, že pokud na Slevomatu nabízíme masáže př. relax 90 minut (1200,– Kč) a druhá masáž pr. 60 min. láv. kameny nebo zábal (1100,– – 1300,– Kč), celkem to vychází na 2300 – 2500 Kč. To znamená, že 200,– Kč můžete s doplatkem použít při další masáži. Hezký den přejeme!

Luboš

To tedy znamená, že odpověď Daně neplatí. Voucher není nutné čerpat při 2 návštěvách resp. při jedné návštěvě 2 osob ale např. 1. návštěva 1050 Kč, 2.návštěva 1050 Kč a 3.návštěva 350 Kč ? Tak to bereme !

Petr

Myslim, ze je normalni, ze zakaznik chce videt prostory, aby mel trochu predstavu, do ceho jde… Masirujete ve skolnich tridach nebo v nejakych kabinetech, když je to v budove skoly? Tak me tak napadlo, bude tam normalne zvonit na hodiny a prestavky, kdyz prijdu v dobe vyuky? Ja totiz pri masazi často usnu:-).

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Dobrý den paní Danielo,
dobrý den pane Petře,
nic zvláštního v tom nehledejte. Nové fotky z provozovny do které jsme se přestěhovali začátkem února z důvodu pokrytí našich služeb ještě opravdu nemáme. Mohu ale podotknout, že co se týká prostředí vnitřních prostor, je provozovna převážně shodná se starou provozovnou, kterou máte možnost vidět na foto albu. Provozovna totiž musí být podobná a téměř shodná s minulou právě pro dobrou orientaci našich nevidomých masérů. Faktem je, že si spíše zakládáme na poctivé a precizní práci našich masérů. Takže, pokud si chcete vybrat masérské studio podle vzhledu, tak Vám bohužel musím sdělit, že do ukončení akce na slevomatu nové fotky nemáme možnost přidat. Je to jen na Vás.
Předem děkujeme za pochopení a přejeme pěkný den!
NEVIDOMÍ MASÉŘI

Petr

Dobry den, premyslim o koupi, je to za paradni cenu. Nejak mi ale prijde zvlastni, ze je problem s fotkami aktualni provozovny. Zakaznik by mel mit moznost videt, kam pujde a ne aby mu ukazovali stary fotky. Budou fotky nove provozovny jeste predtim nez se zavre nabidka?

Marcela

Pro Slevomat:
Vím, že se jedná o diskuzi na masáže, ale proto, že diskuze u každého již ukončeného nákupu je uzavřená, ráda bych Vám sdělila pár slov sem…

Před několika dny jsem koupila stříbrný šperk z akce na kup.cz, ten samý den jsem ho objednala a během 3 dnů mi opravdu přišel domů poštou. Srdíčko vypadá krásně, ještě víc, než jsem si ho představovala…
Bude to dárek pro mou sestřičku k narozeninám a opravdu se těším, až si ho rozbalí! :)
Děkuji tedy celému Vašemu týmu za takové prima nápady a akce :)

Daniela

Děkuji za odkaz. U tohoto fotoalba je ale datum 3.9.2010. V diskuzi tu bylo psáno, že jste čerstvě změnili provozovnu. Ráda bych viděla fotografie nové provozovny a nikoli té, ve které už nemasírujete. Dě­kuji

Daniela

Dobrý den, stále postrádám fotografie vašich prostor, o které jsem tu včera prosila. Kde je najdu? Děkuji.

Marcela

http://www.ma­sazepotme.estran­ky.cz/ – v levé části je „Fotoalbum“…

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Přeji dobré ráno všem,
přeji pohodovou a odpočinkovou neděli :-)
Jinak zatím všem děkujeme za Vaší podporu a Váš nákup našich služeb :-).
Vladimír Patera

Blanka

Dobrý den,
vztahuje se sleva i na kosmetické ošetření obličeje? V případě že ano, jak toto ošetření probíhá. A mohu si v rámci jedné masáže k tomuto objednat i např. masáž šíje a zad? Tzn. že na 1 voucher bude 2× kosmetické ošetření obličeje á 800,– + masáž šíje a zad á 350,–. Děkuji

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Dobrý večer paní Blanko,
to Vás zřejmě zklamu, ale jelikož máme pouze nevidomé maséry, ošetření obličeje zatím neposkytujeme. Ostatní masáže jako je např. masáž šíje a zad samozřejmě provádíme. Hezký večer!

Blanka

Ještě jednou dobrý večer,
bylo mi to také trochu divné, ale jelikož toto ošetření obličeje uvádíte na svých stránkách v ceníku, proto jsem tento dotaz zaslala. Ale i tak díky za odpověď. Hezký večer.

kam

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, zda je možné slevu uplatnit také v provozovně v Jinonicích. Děkuji za odpověď.

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Dobrý večer,
bohužel, tato varianta není možná, naše provozovna je pouze v Praze 4 viz adresa provozovny.

Renata

Dobrý den, ráda bych si zakoupila vouchery a zaplatila převodem na účet. Na mail (ne na telefon jak píšete) mi přišlo heslo, ale nevím jak se dále dostat na vaše stránky kde se dozvím na jaký účet a pod jakým VS platbu uskutečnit. Děkuji za odpověď.

Slevomat

Dobrý večer paní Renato, pokud kliknete na koupit a vyberete si platbu převodem, na email Vám přijdou údaje o platbě, tj variabilní symbol atd, zkuste prosím ještě jednou. Pokud by se Vám toto nepodařilo, napište nám prosím email na slevy@slevomat.cz s popisem problému a kontaktem na sebe. Věřím, že se Vám koupi tentokrát podaří v pořádku dokončit.

Lucie

Dobrý den, ještě jednou já:-) nevím, zdali je chyba na mé straně, ale po zadání tel. čisla (zkoušela jsem dvě, která vlastním) a po kliknutí na „odeslat sms“ se dostanu na slepou stránku – nikam dál.Sms nepřijde, nic se neděje. je možné, že je momentálně někde chyba?Zkoušela jsem i dva prohlížeče, ale situace se opakuje. Mrzí mě to, ráda bych nakupovala..:,–(

NEVIDOMÍ MASÉŘI

:-) Abych pravdu řekl, tak fakt nevím, ale myslím, že může být chyba na straně Vašeho operátora. Zkusil bych kontaktovat Vašeho operátora a aktivovat si službu, která Vám umožní nakupovat formou SMS brány. Takže držím palce!

Daniela

No zajímalo mne to proto, že masáže za 1050 Kč na 90 min jsou už zpravidla ve velmi pěkných prostorách, kde má masírovaný pro sebe celou jednu místnost a plné soukromí. Nicméně děkuji za odpověď.

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Samozřejmě pokud se jedná o běžné masérské studio, tak bych toto zázemí očekával též. V našem případě musí být vše přizpůsobeno lidem, kteří nevidí, to znamená, že musejí mít svého asistenta, který jim pomůže a je jim vždy „k ruce“. Proto máme provozovnu ve které je na jednom místě více masérských stolů tak, aby v konečné fázi byl zajištěn komfort právě pro Vás – tedy pro klienty.

Daniela

Chci voucher na masáže koupit jako dárek pro příbuzného. Proto se o to tak zajímám. Kde bych, prosím, mohla vidět fotky provozovny? Přeji hezký večer.

Daniela

Promiňte, mám ještě jednu otázku. Masírujete ve školní třídě několik lidí současně, odděleni jsou jen plentou. Ve vašem ceníku tvrdíte, že hodnota klasické masáže na 90 min je u Vás před slevou 1050 Kč. Není to moc?

NEVIDOMÍ MASÉŘI

:-) Takže ještě jednou, ano masírujeme v provozovně, která má více masérských stolů, stoly jsou odděleny plentou tak, aby bylo umožněno masírovanému zázemí pro jeho masáž.
Pokud vezmete v potaz, že (asi jako většina) společností musíme platit nájem, energii a mzdy našim zaměstnancům, tak tato částka je adekvátní.
Je to zcela určitě věc názoru. Zcela určitě najdete masáže levnější i dražší. Je to opravdu jen na Vás :-)!

Daniela

Dobrý den, mám pár otázek. Čekárnu máte v té stejné školní třídě, kde masírujete? Je to vlastně celé hygienicky v pohodě? A kde se převléknu? Na webu nejsou fotky nové provozovny. Jak vlastně zajistíte, aby aromaterapie klienta vedle za závěsem „neoblažovala“ i mě, když budu třeba na čokoládovém zábalu? Při počtu prodaných kuponů to vidím na objednací lhůtu 6 až 12 měsíců, jak si s tím poradíte?

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Dobrý večer paní Danielo,
prostor v ZŠ máme více než jeden. Hygienicky to samozřejmě v pořádku musí být a je. Převléknete se přímo v masérně a to za plentou. Pro aromaterapii máme oddělenou místnost, takže užívá jí skutečně klient, který jí opravdu chce. Vouchery jsou platné do konce roku, a není problém je prodloužit. Jinak v současné době je čekací lhůta cca 1 měsíc, tedy v březnu je možno se k nám ještě objednat. Hezký večer!

Daniela

Děkuji za odpověď. Kolik lidí současně je tedy masírováno v jedné třídě? Bojím se, že tam nebude moc soukromí. A kde je ta čekárna?

Lucie

Dobrý den, ráda bych koupila dva vouchery. Předem odpusťte poněkud možná hloupý dotaz, ale po zkušenostech v dnešním světě se raději zeptám: mají Vaši maséři oprávnění provádět tuto činnost? Zkrátka jestli k tomu mají řádnou kvalifikaci..:-) FDíky předem a budu se těšit na viděnou, Lucka

NEVIDOMÍ MASÉŘI

To chápu, paní Lucie samozřejmě, že každý masér má příslušná rozhodnutí a osvědčení o tom, že je schopen a oprávněn k úkonům masáží.
Tato osvědčení jsou k nahlédnutí přímo v provozovně. Pokud jsme otevřeli toto téma, stálo by možná za to říci, že v těchto případech se jedná o osvědčení od masérského programu vzdělávání přímo pro nevidomé a zrakově postižené s garncí MŠ a IES-tedy mezinárodní garance. Někteří maséři mají přímo masérskou školu pro zrakově postižené (uční 3 letý obor zakončen závěrečnými zkouškami). Pokud se jedná o masérský kurz, tak je zajímavý tím, že maséři musí mít odmasírováno min. 500 hodin masáží, to znamená, že kurz je dlouhý cca 6 měsíců. Já osobně si myslím, že dnešní masérské kurzy, které jsou „hotové“ za 1 – 2 měsíce nemohou stačit. To je ale věc názoru. Jinak né každý nevidomý masér u nás může pracovat. Po přijetí maséra začíná takzv. doškolování, tedy proces, ve kterém se masér u nás ještě zaškolí na další masérské dovednosti a techniky. Jelikož jsme jedinou společností tohoto druhu v ČR, od března bychom měli začít „vychovávat“ a vzdělávat další uchazeče o masérské dovednosti. Tím je už v podstatě i znova řečeno, že pokud budeme školit další nevidomé, musíme masérské dovednosti naprosto perfektně ovládat.
Ale především za tento dotaz děkujeme.

Lucie

Děkuji velice za vyčerpávající opdověď, jdu nakoupit vouchery a budu se moc těšit. Pokud platí do konce roku, není nad čím se déle rozmýšlet:-)

Jitka

Dobrý den! Jsem 5 let po operaci bederní páteře (pár šroubů), v současné době na doporučení lékaře v podstatě bez většího omezení (pouze ne rotace apod.). Ráda bych využila služeb vašeho masérského centra – je ale některá masáž, kterou byste mi dle Vašich zkušeností vyloženě na můj problém nedoporučil? Chápu, že každý jsme specifický jedinec, ale prosím alespoň o obecnou odpověď. Děkuji za odpověď a zdravím.

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Také Vás zdravím paní Lucie,
pokud jste již 5 let po operaci a bez obtíží, neměla by být žádná kontraindikace na masáž. Pravdou ale je, že pokud Vás nevidím, tak toto tvrzení není 100%. Pokud by přicházela jakási kontraindikace, tak by určitě přicházela v úvahu částečná kontraindikace, to znamená, že bychom vynechali masáž v oblasti operovaného místa. Jinak nevidím žádný jiný důvod, proč by nemohla být provedena masáž. Takže pokud si naší službu zakoupíte, je třeba při příchodu upozornit na Váš problém. Těšíme se na Vás!

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Omlouvám se, trochu jsem se překoukl, tato odpověď patří paní Jitce.
:-) ještě jednou se omlouvám…

Jitka

Děkuji za odpověď – jdu na nákup voucheru.

nina

můžu si za akční cenu 499 objednat 2× relaxační 90 min masáž celého těla?

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Samozřejmě můžete…

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Ještě jednou dobrý den a hezkou slunnou sobotu všem slevomaťákům!
Pro ty, kteří se obávají našich kapacit. Nemusíte se obávat, že by se právě na Váš voucher nedostalo. Ano, v současné době máme 6 masérských stolů, ale ještě před akcí na Slevomatu jsme počítali i s plným obsazením naší kapacity a učinili jsme patřičné kroky tak, aby i při plné obsazenosti bylo možno vyčerpat všechny zakoupené vouchery. Máme k dispozici ještě dalších 10 nevidomých masérů a masérských stolů. Proto jsme se také přestěhovali do větších prostor.
Takže Vás všechny mohu ujistit, že se na všechny vouchery dostane. Je našim cílem a cílem projektu nevidomých masérů, abychom Vám mohli zajistit příjemný a kvalitní požitek z masáží. Vladimír Patera

Zuzu

dobrý den, když pojedu rovnou z práce – je možnost sprchy? čtu že masírujete ve škole a tak mám obavu že ne :( – i po masáži by se hodila děkuji za info

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Přeji hezkou sobotu,
sprcha zatím k dispozici není. Nicméně mohu podotknout, že bezprostředně po masáži sprchu nemůžeme doporučit, protože vstřebávání živin do pokožky ještě trvá několik minut po úkonu masáží. Těšíme se na Vás!

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Dobrý den,
od metra C – BUDĚJOVICKÁ cca 10 minut /pěšky/
nebo od metra C – BUDĚJOVICKÁ jet jednu stanici busem do stanice BRUMLOVKA a je to 2 minuty chůze.

Ivan

Můžete mi prosím poradit, kam se mají poslat peníze za vouchery, když tam není uvedený účet a nechci to platit kartou?

Zuzka

dobrý den jaké je k Vám nejosvědšenější cesta MHD ? V mapách jsem našla dvě trasy ale zdá se mi to od MHD docela daleko. Díky za odpověď

Karolína

Nerada bych byla nepříjemná, ale mám stejný problém jako Ondřej. Bojím se, že to kapacitně nemáte možnost zvládnout. Když si k vám zakoupím kupon, ale nedohodneme se na termínu do konce roku, bude případně možné prodloužit jeho platnost? Děkuji za odpověď

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Po dohodě se Slevomatem, pokud bude potřeba prodloužíme platnost voucherů tak, aby nemusela být obava, že propadnou. Nicméně je asi také namístě říct, že pokud by tato překážka byla způsobena z naší strany, je a bude v našem zájmu zpřístupnit všem klientům, kteří si koupí onen voucher, naše služby tak, aby se nestalo, že Vám tento voucher „propadne“.
Věřím tomu, že uspokojíme všechny klienty, kteří mají zájem o naše služby.

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Dobrý den pane Ondřeji,
vouchery jsme schválně prodloužili až do konce roku 2011. Máme k dispozici i některé víkendy a věřím, že kapacitu zvládneme. Je dokonce i možné přijmout další nevidomé maséry, které jsem na začátku tohoto projektu nemohl přijmout. Přeji hezký den!

Ondřej

Váhám nad koupí. Máte dostatečnou kapacitu? Když si udělám jednoduchý výpočet: 5000 kuponů x průměrně 3 hodiny masáže = 15000 hodin masáže. Máte kapacitu 5 lidí x 10 hodin otevírací doba tj. 50 hodin denně. 4500 / 50 = 300 pracovních dní.

Tolik pracovních dní do konce roku není. A to vůbec nepočítáme s tím, že byste měli i nějaké klienty z ulice.

Připočtěme různé nemoci, přehlašování termínů a podobně a docházím k tomu, že kupon koupím, vy mi možná nabídnete termín někdy v listopadu a když se mi to nebude hodit, tak mi kupon propadne.

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Samozřejmě i to je možné.

Mia

Pokud cenu přetáhnu – těch 2500 mohu to doplatit na místě?

katka

dobry den,
muzu si z vaseho cenniku vybrat na ten voucher cokoliv do hodnoty 2500 Kc??? tj i lymfodrenaz, celkova masaz – relax, atd?? a staci si vybrat az kdyz dojdu s voucherem?? nebo je potreba se predem nejakou dobu objednat?

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Objednat je potřeba telefonicky a zarezervovat si tak masérský stůl a maséra. Při tomto telefonickém rozhovoru se také domluvíte na jakou masáž dle nabídky chcete přijít.

Mia

Dobrý den,
je to tedy na dvě masáže nebo lze využit např. první masáž za 1150 a druhou za 1100 + 150 (masáž nohou 15 min) když mi ještě do 2500 zbyde?

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Dobrý den,
samozřejmě, voucher můžete uplatnit v plné výši hodnoty tohoto poukazu.

Robert

Dobry den,

pisete, ze v mistnosti, kde se masaze provadi je 6 stolu, znamena to tedy, ze je vzdy v mistnosti soucasne nekolik lidi masirovano soucasne a neni mozne soukromi samostatne masaze?

 Dekuji

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Dobrý den, masérna je vybavena 3 – 6 stoly a většinou je kapacita zcela naplněna. To znamená, že na všech stolech jsou prováděny masáže. Každý stůl je oddělen clonou, takže klientovi je poskytnuto plné soukromí a nemusí se ničím vyrušovat.

Jitka

Omlouvám se, již jsem vysvětlení změny adresy našla v předchozích odpovědích.

Jitka

Dobrý den, ráda bych se zeptala na změnu adresy čerpání voucheru. Doledne byla adresa Za Brumlovkou ...... Děkuji za odpověď.

Dana

Dobry den,
ten voucher je na dve masaze. Musi ho pouzit pouze jedna osoba nebo muzou prijit na jeden voucher dve osoby a kazda osoba si vybere jednu masaz?
 Dekuji

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Dobrý den paní Dano,
1 voucher je pro 2 vstupy nebo pro 1 vstup pro dva lidi. Po každé si můžete vybrat libovolnou masáž.

Simča

Perfektní nápad, po náročné zimě se tyto masáže velice hodí :)

Jitka

Proč není možné použít voucher na lymfodrenáž, která je taktéž uvedená ve zmiňovaném ceníku?

Partner NEVIDOMÍ MASÉŘI před 2 hodinami
Ano, můžete si vybrat z tohoto ceníku libovolnou masáž.

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Pokud byste chtěla tuto lymfodrenáž, provádíme jí jen 1 x týdně (dochází k nám masér, který tuto techniku ovládá) a volný termín je v současné době na červen 2011. Takže pokud chcete, můžete se na tento měsíc objednat.
Děkuji za pochopení a budeme se na Vás těšit

jana

Dobrý den,

hledala jsem na Vašich stránkách a nemůžu najít seznam masáží včetně cen. Našla jsem pouze 90min masáž – zřejmě klasika za 1050.- Mohli byste prosím dát přímý odkaz na seznam masaží? děkuji :)

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Dobrý den paní Jano,
seznam masáží najdete v ceníku našich služeb.
Jsou tam veškeré druhy, které provádíme.
Pěkný den přeji Vladimír Patera

Slevomat

Máme i v popisu nabídky proklikávací odkaz: http://www.masazepotme.estranky.cz/clanky/pro-klienty/cenik-sluzeb.html
 :-)

jana

Bohužel, ale nedokážu to najít, a nebo…se mi to zobrazuje jen pulka stranky :( hledam tady http://www.masazepotme.estranky.cz/clanky/pro-klienty/cenik-sluzeb.html

jana

Hledám správně, ale bohužel mám tam jen dvě masáže za 1050.- a nabídky permanentek :(

Slevomat

Jano, zkoušeli jsme otevřít ceník ve všech prohlížečích a vše nám skutečně funguje..zkuste počítač restartovat nebo promazat cokies.

Lenka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda když si koupím 2× 1050Kč (záda+šíje+d.kon­četiny) je cena 2100Kč, můžu si za zbytek objednat třeba záda+šíje za 250Kč ?
Děkuji za odpověď. Lenka

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Ano samozřejmě je to možné.

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Také přeji dobrý den paní Šárko,
určitě můžete využít služeb i z našeho ceníku.
Těšíme se na Vás!

Lenka

Skvělé, i když bydlím hodinu od Prahy, voucher jsem si koupila :)

Šárka

Dobry den, chtela bych se zeptat, zda na ten voucher si mohu vybirat z tech masazich , ktere jsou uvedeny na strankach slevomatu, nebo zda mohu ze vybirat ze vsech, ktere nabizite (samozrejme s tim, ze pripadne kdyby castka presahla 2500, tak by se to doplatilo hotove). Predem dekuji za Vasi odpoved. Sarka

Lucie

Mam koupeno, sem nadsena!! urcite vyuziju i bez voucheru,vubec sem o necem takovem nevedela a jeste to mam kousek:-)

jana

Je mi to jasné. Mám radost,že se o Vaší práci tímto způsobem dozví hodně lidí.Já o vás vůbec nevěděla :-(.
Přeji Vám vše hodně úspěchů a štěstí!!!

jana

Ani mě to nenapadlo,ale to není důležité :-).
Koupila jsem si 4 vouchery,je to opravdu parádní věc.

jana

Přece na tu novou adresu,to je snad logické,ne?Mají to na stránkách :-)
Jinak perfektní nabídka,ta platnost voucherů je bezvadná .
Touto nabídkou se spousta lidí dozvěděla o možnosti těchto masáží a jak známo masáže od nevidomých jsou nejlepší co do kvality.

Anet

Může být i varianta, že jsou aktivní obě adresy :o)

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Děkujeme!!!!
A určitě Vás nezklameme!!!

Anet

Byl tu ještě jeden dotaz ohledně nové adresy, který byl schován v „odpovědích“ , na který by mě také zajímala odpověď, protože jsem si už jeden voucher kopila…takže kam za Vámi? :o) Děkuji za odpověď.

OK. Již jsem koupil voucher, ale na jejich stránkách je napsaná jiná adresa než zde na SM:

NOVÁ ADRESA!!!
BAAROVA 360/24
PRAHA 4 (BUDOVA ZŠ)


Kam tedy na masáž?

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Přesně tak, zájem je velký, takže jsme přizpůsobili kapacitně naší provozovnu a přestěhovali jsme se o „ulici vedle“.
Nová adresa: Baarova 360/24, Praha 4 (budova základní školy)

Slevomat

Hezký den, adresa už je správně, můžete si stáhnout také nový voucher, abyste cestou nezabloudili :) Děkujeme

Adéla

Dobrý den, užasná nabídka, hned kupuji jeden voucher. Jen mam dotaz – pokud si vyberu dvě masáže za 1300 (=2600) mohu pak na místě tu stovku doplatit?Nemusim kvůli 100 kupovat další voucher? Děkuji za odpověd!

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Dobrý den, děkujeme!
Samozřejmě, rozdíl lze vyrovnat při návštěvě.

Karolina

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda se akce vztahuje i na masáž shiatsu a jak dlouho dopředu je třeba se k vám objednat.
Děkuji za odpověď.

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Ano vztahuje, termíny rezervací masérských stolů se zaplňují velice rychle, takže čím dříve zavoláte, tím lépe..

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Dobrý den, samozřejmě, že těhotné ženy masírujeme také a to v sedě. Jen upozorním na to, že není možné v tomto případě provádět celkovou masáž.
Těšíme se na Vás!

Jana

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda jsou nevidomí maséři ochotni masírovat i těhotnou ženu a zda je vybrané masáže možno přizpůsobit masérské stoličce, neb na obyčejný masérský stůl si na břicho už nelehnu O:o) Předem děkuji za odpověď.

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Ano, masírujeme i těhotné – viz výše

Jana

Dobrý den chtěla jsem zeptat na délku oplatnosti využíti voucheru a na stránkách nevidomých maséru je v ceníku napsáno toto: CENÍK JE PLATNÝ OD 1.6.2010 DO 31.12.2010, v roce 2011 jsou stejné ceny nebo je tam nějaká úprava děkuji za odpově´d

NEVIDOMÍ MASÉŘI

:-) MOC SE OMLOUVÁME, TUTO CHYBU HNED NAPRAVÍME!!!
Ceník je samozřejmě platný do 31.12.2011
Děkuji za pochopení Vladimír Patera-nevidomí maséři

Izzy

Ja som si to uz skusila! Je to fantasticke!!!

Libuše Kaiserová

dobrý den, je alespoň nějaká z vybraných masáží vhodná i pro diabetika s inzulin.pumpou? Zda tam není nějaké zdravot.omezení. děkuji

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Dobrý den, u diabetika také zle provádět masáže, ale je tde částečná kontraindikace, to znamená, že nelze masírovat celé tělo naráz. Masáže se tedy musí rozdělit.

Eva

Dobry den,

vztahuje se tato akce i na lymfodrenaze?

Dekuji za odpoved.

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Dobrý den, v této akci lymfodrenáže nejsou zahrnuty, mohu však vřele doporučit některý z uvedených zábalů, které mají velice přiznivé účinky na celý organismus.

Jitka

Dobrý den,
voucher jsem si koupila právě kvůli lymfodrenáži a jako druhou masáž bych si vybrala nějakou levnější. Touto odpovědí jste mě nepotěšili :-(

Michala

Tak to mě také velice překvapilo. Ptala jsem se výše, zda si mohu vybrat cokoliv z nabídky masáží a odpovídali mi, že ano, tak jsem předpokládala, že i lymfomasáž.

Zdeněk

Nemám s těmito nákupy moc dobré zkušenosti… Zajímalo by mne, jestli skutečně dostaneme za tyto peníze výše slibované!!! služby? Obě dvě čísla která jsou zde i na jejich stránkách jsou nedostupná!! Přijde mi to podezřelé.
Děkuji za odpověď.

I.

Jestli ono to nebude tím, že salón je otevřen až od 10 hodin, tak v něm těžko nyní někdo bude zvedat telefony, že…

Slevomat

Zdeňku, mají otevřeno od 10.00, tak možná proto ty zatím vypnuté telefony..To zní logicky, že? :-)

Zdeněk

OK. Již jsem koupil voucher, ale na jejich stránkách je napsaná jiná adresa než zde na SM:

NOVÁ ADRESA!!!
BAAROVA 360/24
PRAHA 4 (BUDOVA ZŠ)

Kam tedy na masáž?

Michala

Dobrý den.
Chápu to správně, že si mohu vybrat jakoukoliv masáž z nabídky, ale cena vybraných dvou masáží musí být do 2500,– celkem?
Je možné si při vyšší ceně třeba doplatit, eventuálně koupit 2 kupóny a využít je na 3 dražší masáže?

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Přesně tak

Luciášek

to mám za rohem a masáž si myslím zasloužím :) Jdu do toho …

Lucka

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné u Vás využít masáž páru, myslím tím zda maséři mohou masírovat dvě osoby najednou s polu (ráda bych bych to případně využila s přítelem). Děkuji za odpověď a přeji mnoho úspěchů. Využiji, tak jako tak. Mám Vás blízko :)

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Dbrý den, určitě můžete.

Ala

Dobrý den,
když přijdeme ve dvou, je možné být ve stejné místnosti?
 Děkuji

Lucka

Měla jsem stejný dotaz, ale po shlédnutí fotek si myslím, že to možné je :)

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Určitě, možné to je. Masérna je vybavena 6 masérskými stoly, takže není žádný problém.

marketa

Dobrý den,
dle nabídky masáží a ceníku bych měla zájem o

Lávové kamney 1150 Kč/60min
Aromaterapie celková 1200 Kč/90 min

Celková cena je 2350 Kč. Zaplatím tedy 499 Kč?

slevomat

Ano, přijdete s voucherem a je to :-)

Ivča

Dobrý den,
moc nerozumím tomuto ceníku, ten se týká masáží (jakýchkoliv)?

 http://www.masazepotme.estranky.cz/clanky/predplatne-sluzeb---permanentka.html

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Ano, můžete si vybrat z tohoto ceníku libovolnou masáž.

Ivča

Ale mě zajímala jiná věc. Je to cena permanentek. Co dostanu za permanentku na 16 VSTUPŮ za 4 080,– Kč? U této permanentky je uvedena sleva 720,–, norm. cena je tedy 4800,– za 16 čeho? Masáží? Jakých? Jedna vychází na 300,–, jaké masáže si v ceně permanentky mohu vybrat?

Anet

Dobrý den, musím využít obě masáže na jednu návštěvu, nebo mohu na 1 voucher přijít dvakrát? Děkuji :o)

NEVIDOMÍ MASÉŘI

Také přeji pěkný den,
určitě můžete přijít 2×. Těšíme se na Vás NEVIDOMÍ MASÉŘI

Anet

Děkuji :o)

zuzka

to je bezva napad! skoda ze to mam tak z ruky :(

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru