Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vyhlídková plavba Pražskými Benátkami a vstup do Muzea Karlova mostu

4,7 / 5 Pražské Benátky a Muzeum Karlova mostu Praha - Staré Město  (mapa) 49 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Michaela Lachová

Dobrý den, je možné vzít na palubu případně dětský kočárek s ročním dítětem nebo je lepší mít dítě bez kočárku? A je loďka stabilní? Můj manžel je těžší váhové kategorie (120kg)

Pražské Benátky a Muzeum Karlova mostu

Dobrý den,
děkujeme za zprávu. Není možné se nalodit s kočárkem. Po domluvě s personálem na pokladně Muzea Karlova mostu si můžete však kočárek ponechat v muzeu u pokladny. Není však možné ručit za dohled nad kočárkem, aby se Vám z něj neztratily cenné věci. Ty doporučuji mít prosím u sebe. Loď je samozřejmě stabilní a není nutné se čehokoliv obávat. Budeme se těšit na Vaši návštěvu.

S pozdravem a přáním především zdraví, Kateřina – Pražské Benátky s.r.o.

Novák

Dobrý den,
vím, že se tu dotaz na toto téma už objevil, ale odpověď byla jen, že je daná situace v řešení. Proto se chci také zeptal jak je to s vouchery s platností do konce března, musím napsat na podporu, nebo někam jinam? Nebo se platnost automaticky prodlouží?
děkuji za odpověď

Pražské Benátky a Muzeum Karlova mostu

Dobrý den,

děkujeme za zprávu. Vouchery s původní platností do 31. března bude možné uplatnit až do konce dubna 2020. Ze Slevomatu nám bylo sděleno, že zákazníci nemusí kvůli prodloužení nikoho kontaktovat. Zákazníci, kteří voucher přímo zakoupili, uvidí tuto změnu o prodloužení voucherů po přihlášení se na Slevomat.cz (sekce „Mé nákupy“).

Budeme se na vás těšit.

S pozdravem a přáním především zdraví,
Kateřina – Pražské Benátky s.r.o.

Šálková

Dobrý den,

zakoupili jsme dárkové poukazy k Vám do muzea a na plavbu po Vltavě svým přátelům. Poukaz je zakoupen již dříve a je platný pouze do konce března 2020. To ale bohužel znamená, že je v souvislosti se současným nařízením vlády nestihnout uplatnit. Je možné platnost prodloužit? A co pro to mohou udělat? Děkuji za odpověď. Šálková

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Šálková :) my v současné době řešíme prodloužení takových voucherů, abyste je mohli využít po uklidnění nynější situace. Pěkný den, Lukáš :)

Michaela Maierová

Dobrý den , mohu se zeptat na cenu vstupného pro dospělou osobu ZTP ? Děkuji Michaela M .

Pražské Benátky a Muzeum Karlova mostu

Dobrý den, děkujeme za Vaši zprávu. Slevy pro ZTP bohužel nemáme. Děkujeme za pochopení. Budeme se těšit na Vaši návštěvu. Užijte si plavbu!

Lenka

Dobrý den, jak je to prosím s kočárkem? Je vstup na loď a do muzea možný? Děkuji Lenka

Pražské Benátky a Muzeum Karlova mostu

Dobrý den, děkujeme za Vaši zprávu. Není možné se s kočárkem nalodit. Po dohodě s personálem na pokladně Muzea Karlova mostu si můžete však kočárek ponechat v muzeu u pokladny. Není však možné ručit za dohled nad kočárkem, aby se Vám z něj neztratily cenné věci. Ty doporučuji mít prosím u sebe. Budeme se těšit na Vaši návštěvu. Užijte si plavbu!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru