Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

60 i 90 minut masáže dle výběru: klasická masáž i Lomi-Lomi

4,0 / 5 Salon Xidonie Beroun  (mapa) 1 prodej

Hodnocení podniku Salon Xidonie

4,0 11×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita služeb 4,1
82.222%
Prostředí 3,1
62.222%
Průběh rezervace 4,9
97.142%
Personál 3,8
75.556%

Filtry
Recenze zákazníků

Termín mi zrušili 2 hodiny předem, což je velice neseriózní. A arogantní vysvětlení, že již má objednávky ve svém sešitě, které upřednostní před on line objednávku považuji za nehorázné.

 Vyjádření podniku
Před 4 roky

Reakce je pro mne velmi , nepochopitelná, slušně jsem se paní omluvila a nabídla jí jiný termín .

Hodnoceno: 10. srpna 2020
Hodnocená nabídka: Hodina skvělého relaxu: masáž dle výběru

Paní masérka byla až do ukončení masáže velmi milá. Poté co jsem ji upozornila na to, že masáž netrvala 60 minut však vstřícnost mírně opadla.

Masáž netrvala 60 minut, ale zhruba 40 minut.
Byla jsem objednaná na 16.00.Do salonu jsem přišla asi 2 minuty před 4. hodinou, paní mi vysvětlovala, že na pokoji probíhá již lymfomasáž a pokud s tím mám problém, může mě přeobjednat. Problém jsem s tím neměla, paní mě zavedla na pokoj, kde jsem se měla svléknout a odcházela se slovy „žádný spěch“. Svlékla jsem se a několik minut čekala na lekátku. Masáž začala v 16.07 (na pokoji byly hodiny). Bylo slyšet, že paní masérka ještě něco řešila ve vedlejší místnosti, s tím bych neměla problém, pokud by masáž trvala tak, jak měla. V 16.45 mi paní masérka nanesla nějaký kosmetický přípravek na pleť a řekla mi, abych odpočívala, aby se mi poté nemotala hlava, až budu vstávat, a odešla. V 16.50 opět přišla, setřela mi zbytek přípravku z obličeje a řekla ať se opatrně zvednu. Zeptala jsem se, zda už je to všechno a řekla, že masáž měla trvat 60 minut a paní masérka mi odpověděla, že než se obleču tak to 60 minut bude, a že je to 60 minut na salonu a ne 60 minut masáže, prý že jsme dokonce začali dříve. Na to jsem řekla, že to není pravda a paní odešla. Poté mi paní, která byla se mnou na pokoji na lymfodrenáži potvrdila, že to skutečně 60 minut být nemohlo, protože její lymfomasáž byla naprogramovana na 60 minut, začala přede mnou a skončila až když já jsem se již oblékala. Při nákupu se dočtete doslova „čeká příjemných 60 nebo 90 minut masáže“ ve výsledku je to 38 minut masáže, 5 minut odpočinek s něčím na obličeji a 17 minut na převlečení s „pobytem na saloně“. Vzhledem k tomu že paní inzeruje „60minutovou masáž dle výběru“, která stojí 599 kč, mě okradla o 220 kč, protože odpočinek a převlékání prostě není masáž. Nejvíce mě však mrzelo, že paní neměla ani po mém upozornění nejmenší snahu situaci jakkoli řešit. Vnímám to jako podvod a klamavou reklamu!!!

Dále také nebylo moc příjemné, že paní masérka masíruje velmi hrubými lokty a dlouhými nehty, šoupe během masáže lehátkem, na kterém ležíte, protože je v místnosti kromě něj spousta dalších věcí a paní nemá dostatek prostoru se volně pohybovat kolem lehátka, masíruje i vlasy neumytýma mastnýma rukama od oleje, takže pak odcházíte ze salonu s mastnou hlavou, lehátko nemá otvor na obličej, místo ručníku nebo prostěradla paní používá staré kostkované povlečení…celkový dojem byl takový, že paní nezáleží na své práci a snaží se pouze vydělat peníze co nejjednodušší cestou.

 Vyjádření podniku
Před 4 roky
Hodnoceno: 31. července 2020
Hodnocená nabídka: Hodina skvělého relaxu: masáž dle výběru
Holly
květen 2020
 5,0/5

super pani je sympatická

Hodnoceno: 13. května 2020
Hodnocená nabídka: Hodina skvělého relaxu: masáž dle výběru
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru