Jako předkrm jízda do 50 metrů, jako hlavní chod věžičky z ptačí perspektivy a výhled do dáli jako dezert. A k tomu skvělé jídlo!
Připravte se na neskutečný zážitek kombinující skvostné jídlo
s vysoce netradičním prostředím! Před vámi 4chodové menu
od špičkového šéfkuchaře, který vařil v michelinských
podnicích, pod vámi zeleň Riegrových sadů a kolem vás? Nic! Jen
vzduch a výhled, který vám vyrazí dech. To je Dinner in the Sky, večeře podávaná na plošině až
50 m nad zemí.
Exkluzivně pro zákazníky Slevomatu: Termíny od 20:30,
tedy nad rozsvícenou Prahou, jinde nekoupíte, jsou rezervované pouze pro zákazníky Slevomatu. Speciálně pro ně je také menu doplněné o vinné
párování. Zážitek tak bude ještě výjimečnější!
Plošina bude v Praze od 3. do 13. září 2020, vrací
se sem opět po roce, protože putuje po světě. Zákazníci, kteří si
večeři ve výšce vychutnali v předchozích letech, jsou nadšení:
„Skutečně jedinečné, předčilo očekávání, a to jsem už
leccos zažila (jak z hlediska enogastronomie, tak i v oblasti extrémních
a adrenalinových aktivit). Možná zaslechnete názory, že je to
předražené, profláklé apod. – nevěřit :) Byli jsme velmi
spokojeni.“ Arianne, 8. 9. 2017 – podívejte se na další hodnocení zákazníků
Slevomatu.
Večeře v oblacích
A co vás vlastně čeká? Usednete na vyhlídkovou plošinu a necháte
se jeřábem vynést do úctyhodné výšky. Nebudou kolem vás žádné zdi ani
pevná zem pod nohama.
Tím ale zážitek zdaleka nekončí. Uprostřed plošiny se budou zručně
ohánět kuchaři z pražské restaurace Gallery 44, kteří
vám připraví a naservírují 4chodovou večeři. Nebeský barman k ní
přidá nealkoholické nápoje a vybraná vína, aby byla atmosféra dokonalá.
Celá akce trvá 60 minut a nechá ve vás hluboký
dojem.
Tip: Dobře se oblékněte, nahoře je chladněji než
dole.
Na čem si pochutnáte
Konkrétní menu je zatím obestřeno tajemstvím,
každopádně ho bude sestavovat kuchař, který má zkušenosti
z michelinských podniků. Pro zajímavost se podívejte, jakými pochoutkami se v Praze v roce
2019 blýskl portugalský šéfkuchař Manel Lino. I menu pro rok 2020 bude
bezpochyby ohromující.
- Marinované tygří krevety s tomatovým dashi, dušeným pórkem a zelenými olivami (pro vegetariány místo krevet feta sýr)
- Pečené barevné mrkve s dvojí quinoou, omáčka z kokosového mléka a kmínu, zeleninový vývar
- Pečený entrecôte s restovanými houbami shimeji, hlívou ústřičnou,
pyré z jedlých kaštanů, omáčka bordelaise – demi-glace vyšlehaný
s morkem a pažitkou (pro vegetariány místo hovězího masa lilek s teriyaki
omáčkou)
- Zmrzlina z balsamica z portského vína, sněhové pusinky z červené
řepy
|
Není se čeho bát
Nespadne to s námi? Nespadne! Plošinu jistí jeřáb a 16 ocelových lan,
budete v bezpečí. Navíc si zapnete bezpečnostní pásy.