Pochoutka k televizi i na párty: usmažte si čerstvé krekry u sebe doma

Varianta: Podívejte se na další 3 varianty
Slaninka

V ceně varianty:

Slaninka

  • Hmotnost balení: 1 kg
  • Doporučená teplota na smažení: 185 °C (± 5 °C)
  • Průměrná doba smažení: 10 sekund (± 3 s)
  • Alergeny: lepek
  • Složení: bramborový škrob, bramborové vločky,  pšeničná mouka, kukuřičná mouka, cukr, sůl, řepkový olej
  • Expirace: 03/2021
  • Země původu: Česká republika

Výživové údaje na 100 g:

  • energetická hodnota 1423 kJ / 340 kcal
  • tuky 2,3 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g
  • sacharidy 68 g, z toho cukry 0,5 g
  • bílkoviny 9,7 g
  • sůl 1,5 g

Upozornění:

  • Pří smažení udržujte vysokou teplotu oleje. Při jejím snížení může dojít k nedostatečnému usmažení, tudíž ztrátě kvality chuti.
  • Nevhodné pro děti do 3 let
  • Výrobek obsahuje lepek. 

Doručení:

Osobní odběr na provozovně
Zdarma (3 prac. dny)

Osobní odběr Zásilkovna (2590 poboček)
59 Kč (5 prac. dní)

DPD
99 Kč (5 prac. dní)

Česká pošta
109 Kč (5 prac. dní)

Místo osobního odběru:

Popkornovač.cz

Na Hraničkách 393/15, Vyškov

Otevírací doba: Nepravidelná - dle domluvy

Doručuje obchod:

Popkornovač.cz
www.popkornovac.cz
info@popkornovac.cz
+420 735 890 646

Výborné, hotové za pár vteřin.

Jaroslava

Vybrat variantu

Není nad čerstvé dobroty: nejvíc voní chléb vytažený z pece a nejlíp křupou krekry vylovené přímo z friťáku.

Znáte to. Přijde nečekané návštěva a vy nemáte napečeno, v telce dávají váš oblíbený film a chybí vám k němu nějaké zobání, pořádáte párty, jenže hladoví hosté už všechno spucli… A co teď? Teď přišel čas na kilové balení tzv. „předkrekrů“, které se vám po vhození do horkého oleje zvětší přímo před očima. Během minuty tak máte křupavý snack v podobě voňavé slaninky, cibulových kroužků nebo medvídků na stole. Schválně si to zkuste stopnout!

Dobré vědět: Na stránce Popkornovač.cz si můžete přikoupit i speciální soli a příchutě, kterými krekry ochutíte a získáte tak jedinečný snack, který jinde neseženete.

Jak připravit domácí krekry

    1. Krekry smažte ve fritovacím hrnci nebo fritéze (je vhodnější díky termostatu, který umožňuje nastavit přesnou teplotu), ale je možné použít i klasický hrnec či pánvičku.
    2. Olej rozehřejte na 185 °C (± 5 °C) a opatrně do něj vložte hrst krekrů.
    3. Krekry smažte po dobu 10 vteřin (± 3 vteřiny). Jakmile jsou krekry hotové, zvětší se jejich objem a vyplavou na povrch. Vzhledem k tomu, že čas ke smažení je velmi krátký, doporučujeme mít před smažením připravenou po ruce naběračku (ideálně děrovanou, abyste s krekry nenabrali i olej).
    4. Po vytažení krekry položte na talíř s položeným ubrouskem, který vsákne zbytek oleje.
    5. Nyní stačí krekry lehce osolit a dochutit.
    6. Po přidání soli a příchutě krekry promíchejte.
    7. Nechte si chutnat!

Praktické znovuuzavíratelné balení

Krekry jsou baleny v praktickém odolném sáčku (tzv. doypacku), díky kterému si udrží své vlastnosti i při delší době skladování. Sáček je vybaven tzv. zip uzávěrem – po otevření je možné sáček opětovně uzavřít, aniž byste se museli bát, že dojde k narušení vlastností polotovaru, nebo že se vám vysype. Další praktickou výhodou tohoto balení je oválné dno sáčku, díky kterému sáček můžete postavit a nebude tak zabírat zbytečně moc místa. 

Adresa pro případné vrácení zboží:

Popkornovač.cz, Na Hraničkách 393/15, 682 01 Vyškov

129 Kč
od 99