Nabídku Bělení zubů bez peroxidu: 1, 2 nebo 3 návštěvy mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zářivý úsměv snadno a šetrně: neperoxidové bělení zubů s remineralizací skloviny

4,7 / 5 The One Wellness club Praha Praha - Nové Město  (mapa) 77 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Eva Horová

Funguje tato procedura u lidí nad 65 let?

The One Wellness club Praha

Dobrý den paní Horová, děkujeme za Váš dotaz. Ošetření funguje u všech věkových kategorií. Bohužel je ovšem potřeba vzít v potaz, že výsledný odstín zubu neovlivňuje pouze zubní sklovina, která je touto metodou pročišťována/zes­větlována, ale taktéž zubovina, což je vrstva pod zubní sklovinou, kterou není možné ovlivnit. Odstín zuboviny je přirozeně zašedlý/zažloutlý a je ovlivňován genetikou, účinky některých léčiv a pak taktéž věkem. Čím je člověk starší, tím výraznější odstín zubovina má a tím více barva proniká skrze zubní sklovinu.
Z toho vyplývá, že i přes vybělení zubní skloviny není občas výsledek tolik znatelný a tím není naplněna představa některých klientů. Bohužel to není ovlivněno neúčinností ošetření, ale pouze výraznou vrstvou a odstínem zuboviny. Děkujeme za pochopení.
Pokud byste měla zájem o koupi ošetření, doporučujeme prozatím zakoupit jen jednu návštěvu, po které se pozná, zda má smysl ošetření opakovat či nikoliv.

S pozdravem
K. Micková, Estetické centrum To well

Kristýna Malá

Dobrý den, je toto bělení vhodné i pro velmi citlivé zuby? Děkuji.

The One Wellness club Praha

Dobrý den paní Malá,
děkujeme za Váš dotaz. Pro velmi citlivé zuby ošetření vhodné není.
S pozdravem
K. Micková, Estetické centrum To well

Tomáš

Dobrý den, jen pro upřesnění: v případě pořízení více procedur je nutné všechny absolvovat v termínu platnosti voucheru, tj. 20.3.? Nebo pouze první z nich? Děkuji, Tomáš

The One Wellness club Praha

Dobrý den,
ano, jedná se pouze o jednodenní promo akci, u které je platnost voucheru pouze do 20.3.2020 a ošetření je třeba do tohoto data využít. Ošetření je možné podstoupit s týdenními rozestupy a volných termínů máme nyní dostatek, tudíž i při zakoupení více návštěv nebude problém ošetření využít. Pokud byste při nákupu více ošetření nestíhal druhé či třetí ošetření podstoupit v termínu, kontaktujte nás prosím na e-mail info@towell.cz.
S pozdravem
K. Micková, Estetické centrum To well

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru