Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Očista pro tělo i podpora hubnutí: Bio drink a rostlinný protein řady GreenPro

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

A.

Dobrý den, děkuji za informaci. Ještě se zeptám – možná trochu blbě, proč tato informace není uvedena přímo jednoznačně u produktů t.j. součástí celkové nabídky? Děkuji.

Salutem Pharma s.r.o

Dobrý den, pokud se ptáte na produkt, není „blbého“ dotazu :-). Obecně naše společnost v nabídkách a prezentacích svých produktů uvádí to, co je deklarované na obalech, jsme na to takto zvyklí z našeho nosného portfolia Doplňků stravy, kde je legislativa daleko přísnější než u potravin. Naší řadu GreenPro nabízíme široké veřejnosti a na obaly jsme informaci o tom, že jsou přípravky např. bezlepkové neuváděli, proto také nikde aktivně nekomunikujeme, a to i přesto, že je obecně známo, že např. hrách žádný lepek neobsahuje. Naopak, co se týká alergenů, pokud by potravina nějaký alergen obsahovala, na obale být uveden musí, pak bychom uvedli v kolonce Upozornění. Hezký den, Salutem Pharma

A.

Dobrý den, z nabídky se marně snažíme vyčíst informace o alergenech. Abychom nemuseli nabídkou donekonečna scrollovat, může nám zde prodejce přímo odpovědět, jaké alergeny jsou v produktech zastoupeny a zda jsou produkty bezlepkové?

Salutem Pharma s.r.o

Dobrý den, děkujeme za dotaz. V obecné rovině jsou všechny naše produkty GreenPro bez alergenů a také bezlepkové. Přípravek GreenPro Detox pro očistu organismu sice obsahuje prášek z mladé pšenice či ječmene, lepek však tyto prášky neobsahují.
Lepek je obsažen pouze v zrnech pšenice či ječmene. Mladá pšenice či ječmen se sklízí velmi brzy, kdy ještě nejsou zrna vyvinuta. Pro přípravu nápoje jsou navíc používány jen její výhonky a tráva, mladá pšenice či ječmen tedy žádný lepek neobsahují.
Zdraví Salutem Pharma

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru