Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Dovolená na chalupě v Lužických horách na týden až pro 15 osob

4,0 / 5 e-chalupy Lužické hory (mapa) 1 prodej

Nenechte si ujít nové nabídky podniku e‑chalupy

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

4,0

chalupa je opravdu pěkná a pobyt byl velice příjemný.

Ofelie
Varianty (1)

Dovolená v českém stylu, parta přátel, nádherná krajina jako dělaná pro výlety. To zní jako ten nejlepší způsob jak strávit léto. 

Přijeďte strávit překrásnou dovolenou na chalupě která se nachází na  historickém místě na skále v přírodě s výhledem na lužické hory.
V okolí je zámek Lemberk hrad sloup, přírodní koupaliště, rybník k rybaření lyžařský vlek a mnoho dalších zajímavostí.
K chalupě je větší zahrada s mnoho využití. Parkování je možno u objektu nebo v přilehlé garáži. Nezpočet sportovních aktivit jako jsou cykloturistika, golf rybaření hrady, koupání a mnoho dalších aktivit.

Chalupa k pronájmu poskytuje možnost ubytování pro 5 až 15 osob v celkem 4 ložnicích.

V přízemí se nachází obývací pokoj s krbem, ložnice pro dvě osoby+postýlka, kuchyň koupelna a samostatné wc. Z ložnice vedou francouská okna přímo do zahrady. V prvním patře jsou dva pokoje jeden s 5 lůžky a druhý s 8.lůžky +postýlka, v horním patře se taktéž nachází krb. Co se týče lůžkovin tak prosím uveďte při rezervaci, zda si berete svoje, nebo budete chtít zapůjčit cena je 70kč/osoba/týden.

Vybavení objektu je standartní, Kuchyň je plně vybavena s elektrickým sporákem mikrovnou torubou, lednicí a varnou konvicí. Obývací pokoj je vybaven sedačkou s dvěma lůžky sedačka je rohová, jídelním stolem televizí, satelitem, dvd přehrávačem, v celém objektu i na zahradě je dostupný internet až pro 4 pc. Ložnice v přízemí je na jih s výhledem a přímím vstupem na zahradu francouskými dveřmi s využití postýlky v obýváku je umístněn krb na dřevo. V prvním patře se nacházejí dvě větší podkrovní místnosti s 8 a 5 lůžky taktéž s krbem.

Nahoru