Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Degustační workshop s Monou: losos s mandlovou pěnou, kalamáry, steak a další delikatesy

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Nové chutě s Monou

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

Termín

Pá 14. 2. 2020 19:00

1 osoba

Degustační workshop pro 1 osobu

  • Příprava degustačního menu
  • Marinovaný losos, vodka, červená řepa, mátový olej, mandlová pěna
  • Kalámary à la krevety s citronovou pusinkou, maracuja, kaviár, tapioka, černý kořen
  • Top blade steak s chilli a chimichurri, dresink vinaigrette, kapustový knedlík, kaštany, artyčoky
  • Variace hrášku, mrkve a červené řepy s lesní směsí
  • Piña Colada 

Omezení

Minimální počet pro uskutečnění degustačního večera jsou 4 osoby, maximální účast je 14 osob. 

Rezervace: není potřeba (voucher si kupujete na konkrétní termín). 

Voucher na termín nelze stornovat ani refundovat. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 799 Kč −18 % 2 299 Kč
2 799 Kč −18 % 2 299 Kč
Tip na nevšední valentýnský večer pro páry
Workshop s vedením profesionálních kuchařů
Kombinace tradičních receptů s moderními postupy

Není nad vybrané delikatesy… A když je umíte i uvařit? Pak si na návštěvy nejspíš budete muset založit pořadník.

Učíte se rádi nové věci? A milujete ochutnávání neotřelých kombinací kvalitních surovin? Pak je tento degustační workshopMonikou Kokyovou a šéfkuchařem Pavlem Patákem přesně pro vás: nahlédnete pod pokličku moderní gastronomie a navíc si pochutnáte na skvělém jídle.

Učení, které voní a chutná

Během tohoto valentýnského večera nejen uvidíte, jak se pokrmy z čerstvých surovin připravují, ale také se to v otevřené kuchyni sami naučíte. Kuchaři se nebojí kombinovat tradiční recepty s moderními postupy, například molekulární a starověkou kuchyni.

Kurz se koná za účasti minimálně 4 osob, maximální počet je 14 účastníků. 

Nahoru