Jak randí ředkev s květákem? Naloží se do sklenky a pořádně si zakvasí!
Voňavá, křupavá, svěží, barevná, uleželá i bleskově hotová, skvělá jen tak nebo k jakémukoliv jídlu… Prostě kvašená zelenina! Nakoukněte pod pokličku její přípravy a kouzlete doma podle libosti. Online kurz Kvašená zelenina od manželů Kyselových vás seznámí s 18 různými technikami, díky kterým zvládnete stovky originálních receptů. Tak notebook na stůl, nůž do ruky a jde se na to!
Kurz je rozdělený do 10 lekcí – 4 teoretické a 6 ryze praktických. Krok za krokem se naučíte zeleninu připravit a naložit, takže se už brzy budete představovat jako „Mistr Kvašič“. Kromě videí (3 h 50 min.) dostanete přístup k 58 stranám studijních materiálů v pdf, takže studovat můžete kdykoli a kdekoli.
Kvasit budete krátkodobě, ve vlastní šťávě, v nálevu, bez soli i v otrubách, připravíte si klasické dobroty i speciality, které jste možná ještě ani nezkusili. Jisté je jedno – jestli máte kvašenou zeleninu rádi, po té vlastnoručně vyrobené se budete moci utlouct!