Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

In-line brusle Action Gold 90 pro pokročilé bruslaře. 90mm kolečka, ložiska ABEC 7 chrom a pohodlná bota z prodyšného materiálu.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Ifík Shuger Šebková

Dobrý den, číslo bruslí už máte na mě jen s poštovným je možné zakoupit brusle s poštovným a vyzvednout si je v Praze za cenu bez poštovného? Nebo bylo by možné brusle č.45 které už máte jen s poštovným 2ks jeden kus přesunout bez poštovného?

Pragotrading

Dobrý den ,bohužel to nelze. Pokud zbyly brusle pouze s poštovným nelze odečítat zpět částku za dopravu.Děkujeme za pochopení.

Jana Nováková

Dobrý den, chtěl bych si brusle osobně převzít, ale už máte moji velikost jen s dopravou je možné koupit s dopravou a osobně převzít?

Pragotrading

Ano

Petr

dobrý den, velikost nohy mám 26,5 cm, jaké brusle si mám objednat, aby netlačily? děkuji

Pragotrading

Dobrý den, doporučuji velikost 44.
Velikost/délka vnitřní stélky bruslí:

38/23 cm
39/24 cm
41/25,5 cm
42/26 cm
43/26,6 cm
44/27 cm
45/28 cm
Bota Vám ještě o něco povolí,tak se nemusíte bát vzít tu 44, určitě bude pohodlná. :-)

Miroslav Jungwirth

Je možné si brusle prohlédnout (a „osahat“) a vyzkoušet, než budou zakoupeny? U bot (a bruslí) je to celkem problém, kupovat bez vyzkoušení. Dále bych se chtěl zeptat, jak jsou přichyceny hliníkové nože na botě – jsou přichyceny šrouby?

Pragotrading

Dobrý den,ano je možné brusle před zakoupením vyzkoušet u nás na prodejně. Nože jsou přichyceny šroubem..

Marcela Skalníková

Dobrý den,

jsou tyto brusle určeny pouze pokročilým jezdcům? Děkuji za odpověď

Pragotrading

Dobrý den, tyto brusle lze využít i pro začátečníka. Hezký den

Iveta Krejčíková

Dobrý den, brusle přišli v pořádku, ale jsou mi malé-38, zvolila jsem špatné číslo, velikost nohy mám 25 cm, mohu požádat o výměnu?

Pragotrading

Dobrý den, brusle Vám můžeme vyměnit za větší,ale nejbližší číslo Vašemu je 41. Hezký den

Petr Zehnal

Dobrý den,
chci se zeptat na postup objednávky bruslí. Voucher jsem už zaplatil, ale při objednávce na pragotrading je po mě požadován další převod peněz. Jak mám postupovat prosím? Děkuji za odpověď

Pragotrading

Dobrý den, pokud jste voucher zaplatil přes slevomat, můžete si pohodlně objednat brusle u nás a již nic platit nebudete. Na našem webu je nastavena standartní cena. Jen Vás poprosím o zadání čísla voucheru do poznámky. děkujeme za nákup a přejeme hezký den :-)

Alžběta Vacková

Dobrý den,
bylo by možné později dodatečně vyměnit velikost bruslí? Vaše velikostní tabulka, kterou mate uvedenou, není standartní s číslováním bot a nevím, jestli je směrodatné číslo nebo délka v centimetrech. Většinou nosím boty velikosti 40 a velikost nohy mám 25,5 – 26 cm takže váhám mezi 41 a 42. Předem děkuji za odpověd.

Pragotrading

Dobrý den, velikost Vám rádi vyměníme pokud tedy bude dodatečně skladem.Jedná se o in-line brusle,které již nelze doobjednat. Ve vašem případě bych volil brusli o velikosti 42. Hezký den Pragotrading

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru