





Co uvařit rodině? Že je to čím dál víc problém? Ale o nic přece neběží, když je po ruce maso drůbeží.
Co vám přináší jedenáctá kuchařka z Edice Apetit s názvem Drůbež? No jistě: opět celou řadu chytrých informací. Na 160 stranách najdete 110 receptů doplněných o barevné fotografie a nejen to, dozvíte se také triky a návody na vykostění i zpracování tohoto oblíbeného masa.
Kuchařka je plná večeří pro každý den, slavnostních pečínek, neotřelých polévek a exotických lahůdek, nechybí ani recepty na chutné přílohy a nádivky či praktické tipy, jak vybírat suroviny a na co si při jejich nákupu dávat pozor. Na své si prostě přijdou jak úplní začátečníci, tak i ti, kteří se ve vaření vyznají.
Přehled kapitol:
- Polévky
- Pro každý den
- Kuře v hlavní roli
- Kachna, krůta & spol.
- S vůní dálek
- Chuťovky & saláty
- Nádivky & Přílohy
- Servis
Adresa pro případné vrácení zboží:
Burda International CZ, s. r. o., Přemyslovská 43, 130 00 Praha