Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vstupenka na veletrhy cestovního ruchu GO a Regiontour a food festival GO to FoodPark

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Veletrhy Brno, a.s.

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Přehled nabídky

17. 1. 2020 (10:00)

Termín

1 osoba

  • Vstupenka pro 1 dospělého na veletrhy GO, Regiontour a food festival GO to FoodPark
  • Kupon na konzumaci ve FoodPark Bar & Catering v hodnotě 50 Kč 
Jak uplatnit
  • Pro vstup na akce je potřeba předložit voucher na pokladně na některém ze vstupních míst.
  • Kupon na konzumaci získáte po předložení voucheru v pavilonu F přímo na stánku FoodPark BAR&CATERING.
    Důležité: Otevírací doba veletrhů GO a Regiontour se liší od food festivalu GO to FoodPark (informace najdete zde.
Příplatky
  • Parkování: 120 kč / den
Benefity

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Pluxee (Sodexo)   převést body
Využijete pro:
Cestování a Volný čas
Cestování a Volný čas FKSP
Edenred   převést body
Využijete pro:
Volný čas (Benefity Premium)
Volný čas (Edenred Benefits)
Volný čas FKSP (Edenred Benefits)
Benefity.cz   převést body
Využijete pro:
Cestování a Volný čas
Benefit Plus   převést body
Využijete pro:
Cestování a Volný čas
MúzaPay   převést body
Využijete pro:
Cestování a Volný čas
Up   převést body
Využijete pro:
Cestování a Volný čas

Jak funguje převod benefitních bodů?

230 Kč −35 % 149 Kč
230 Kč −35 % 149 Kč
480 Kč −17 % 399 Kč
480 Kč −17 % 399 Kč
18. 1. 2020 (10:00)
230 Kč −35 % 149 Kč
230 Kč −35 % 149 Kč
480 Kč −17 % 399 Kč
480 Kč −17 % 399 Kč
19. 1. 2020 (10:00)
230 Kč −35 % 149 Kč
230 Kč −35 % 149 Kč
480 Kč −17 % 399 Kč
480 Kč −17 % 399 Kč
Festival pěti kontinentů – projdete si celý svět
Nahlédnete do světa vinařů
Ochutnat můžete českou i mezinárodní kuchyni

Stihnete za jeden den procestovat celý svět? Jistě! Když vyrazíte na ten správný veletrh.

A ten se koná právě v Brně, a to 16.–19. ledna. Veletrhy cestovního ruchu GO a Regiontour přecházejí do festivalového rozměru. Zaplní pavilony P a F. Pod střechou pavilonu P návštěvníci uvidí vychytávky, které si pro ně chystají vystavovatelé výjezdového veletrhu GO a incomingového veletrhu Regiontour. Nově se v pavilonu F odehraje obří food festival GO to FoodPark. V nabídce jsou vstupenky jak pro jednotlivce, tak pro celou rodinu

  • Festival pěti kontinentů
    • Pavilon P bude rozdělen do pěti kontinentů, na jednom místě si tak projdete celý svět. Zjistíte, jak bude vypadat cestování takzvanými hotelbusy po Jižní Americe. Velké dobrodružství zažijete při cestě po Transsibiřské magistrále, procestujete Čínu, USA, Austrálii i země Afriky. Pomyslně se poleze po nepálských horách, popluje k Antarktidě nebo odpočine na dominikánských plážích.
  • Kam a jak na dovolenou doma
    • S pomocí veletrhů nahlédnete třeba do světa vinařů, cestování za vínem je věnována letos velká pozornost. Na své si přijdou též vyznavači wellness a lázeňství. V pavilonu P podniknete pomyslný výlet po městech a krajích ČR. Stále oblíbenější formou cestování je cyklistika, pro zájemce tak v pavilonu vyroste testovací dráha například pro elektrokola, zkusit si mohou i speciální šlapadla. Inspiraci najdete také pro dovolenou v karavanech nebo na lodi.
  • Provoněný pavilon F – Po stopách Gastromapy Lukáše Hejlíka
    • Nově si milovníci jídla vychutnají festival GO to FoodPark, který odstartuje v pátek 17. ledna. Pavilon F brněnského výstaviště se promění ve velkou přehlídku regionální kuchyně i mezinárodní gastronomie. Celorepublikovou premiéru bude mít přehlídka podniků z aktuálně největšího gastro bestselleru 365 – Gastromapa Lukáše Hejlíka. V rámci sekce Ochutnej Svět se můžete těšit na zastoupení kontinentální kuchyně, cizokrajných pokrmů i extrémní kuchyně.
    • Velká výzva bude připravena pro maxijedlíka Jaroslava Němce, který se bude snažit spořádat nejsmradlavější tříchodové menu. Zvládne pozřít islandskou specialitu Hákarl, nejsmradlavější rybu Surströmming a ovoce Durian? Další sekcí bude potravinový trh FoodPark. Zde návštěvníci najdou vše potřebné do kuchyně i pro své chuťové buňky. Nebude chybět ani pořádně vyšperkovaný program, kde na podiu ukáží své umění ti nejlepší kuchaři a osobnosti gastroscény. Na programu budou i autogramiády, gastroknihkupectví a velkou dětskou zónu. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita