Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Celodenní zájezd do Národního parku Bavorský les včetně vstupů. Nezapomenutelný výlet za medvědy i rysy + nejdelší stezka v korunách stromů na světě!

39 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Lenka

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat. Chtěla bych s sebou vzít svoji neteř, které je 6let a v červnu ji bude 7 let. Jaký voucher pro ni mám koupit? 


Děkuji


Škorpová
CK2

Dobrý den,
pro volbu voucheru je rozhodující věk v době zájezdu. Děkujeme za dotaz a těšíme se na Vás,
 CK2

Monika

Dobrý den,


z informací na internetu mi přijde, že je park celkem malý. Lze v něm strávit celý čas až do odjezdu? 


Děkuji
CK 2

Dobrý den,
stezka v korunách stromů nabízí několik přírodovědných zastavení, která Vám nabídnou mnoho ponaučení. Jistě na ní strávíte dost času. Stejně tak výběhy se zvířaty mají dlouhé stezky. Zájezd je koncipován tak, aby se nikdo nestihl nudit. Nechodí se s průvodcem, časový harmonogram si přizpůsobíte sami.
Děkujeme za dotaz, hezký den

Lenka Tichá

Dobrý den, tato stezka je už dlouho můj sen, ale nástupní místo se mi vážně nehodí. Nejde nastoupit i jinde? Jsem z Domažlicka.

CK 2

Dobrý den,
bohužel jiná nástupní místa na tomto zájezdu nenabízíme. Můžeme Vám nabídnout zájezd na Orlí hnízdo do Německa, které také nabízí krásné pohledy do přírody. Tento zájezd má více nástupních míst. http://www.slevomat.cz/sleva/15485-990-kc-za-celodenni-zajezd-na-orli-hnizdo-a-jezero-konigssee
Děkujeme za váš zájem a přejeme hezký slunný den

Karolina Kalinová

a ještě pro jistotu jeden dotaz – vstupným se myslí vstup jak na stezku v korunách stromů tak do parku?

CK 2

… ano, je to tak. Vstupné zahrnuje jak stezku korunami stromů, tak vstup do výběhů se zvířaty.
Krásný den

Karolina Kalinová

dobrý den, chtěla bych se zeptat na délku cesty z prahy – minimální a maximální čas cesty a také jakým typem autobusu je doprava – zda nejezdíte dvoupatrovými autobusy, děkuji za odpověď

CK 2

Dobrý den Karolíno,
na cestu z Prahy jsou počítány tři hodiny cesty, samozřejmě záleží na současné dopravní situaci. Jezdíme novými autobusy s klimatizací, wc, bezpečnostními pásy. Jejich velikost bude vybírána podle počtu cestujících, možností je také patrový autobus.
Děkujeme za otázku a přejeme hezký den

Klara

Dobrý den, je možné vzít na zájezd i pejska?

CK2

Dobrý den,
z hygienických důvodů pejsky do autobusů nemůžeme vzít. Ale můžete si to projít poprvé s námi a příště vzít třeba někoho jiného s pejskem vlastním vozidlem.
Děkujeme za dotaz a přejeme příjemný den

CK 2

Dobrý den Kiki,
o bezpečí Vašich dětí se nemusíte obávat. Na stezce v korunách stromů je zábradlí vyplněno tzv. králičím pletivem, stejně tak na vyhlídkové věži. Mezi zvířaty se samozřejmě prochází mezi klidnými, malými zvířaty, jako jsou ptáci a malá prasátka. Jinak jste výškově odděleni, případně průhlednými překážkami, jako je síť vlasců nebo sklo. Navíc budete stále s dětmi.
Děkujeme za dotaz a přejeme příjemný den

Kiki

Jak je postaráno o bezpečnost malých dětí, hlavně mezi zvířaty? Děkuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru