Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Itálie na Staroměstském náměstí: libovolná pizza nebo těstoviny a nápoj

4,7 / 5 Ristorante LaScala Praha - Staré Město  (mapa) 867 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
DANA NEDVĚDOVÁ

Dobrý den,je možné jednu pizzu a jedny těstoviny? Na voucher pro dva. děkuji

Ristorante LaScala

Dobrý den, ano je možná kombinace na voucher pro dva si objednat jednu pizzu a jedny těstoviny. Děkuji Bartoš ,manager restaurace.

Johana Procházková

Dobrý den,
již se zlepšil přístup personálu k hostům s vouchery? Zejména falešné vybookování restaurace na Restu vs. prázdná restaurace ve skutečnosti, méně kvalitní/odfláknuté jídlo než pro cizáky, hosté s vouchery namačkaní v jednom rohu zatímco restaurace je prázdná, usazování hostů s vouchery u neprostřených stolů hned za dveřmi a lhaní, že dole ve sklepě je obsazeno ….. ?
Pochopte, že někdo přijde s voucherem na pizzu, ale pak by si i rád přiobjednal další chody, víno, kávu a dezert, ale když ho naštvete hned v úvodu, tak rychle zblajzne pizzu a prostě další chody si jde dát do příjemnějšího podniku – a TO je VÁŠ ušlý zisk a potom křivý pohled na zákazníky s vouchery, kteří jakože nic než levnou pizzu nechtějí.

Ristorante LaScala

Dobrý den paní Procházková,
vouchery na pizzu a těstoviny je možné uplatnit až od 4.1.2020 a to z toho důvodu, že aplikace na uplatnění voucherů se tento den (4.1.2020) automaticky spustí. Doporučujeme všem hostům si udělat rezervaci, ať již přes zmíněný portál restu, nebo mailem a to vždy s dostatečným předstihem, aby nedošlo k tomu, že kapacita restaurace již bude naplněna. Rezervace si dělají i hosté, kteří vouchery nemají . Co se kvality pokrmů týká, dovolím si podoktnout, že personál , který jídlo připravuje nemá možnost rozklíčovat pro jaké hosty se jídlo připravuje. Pokud jste měla pocit, že vaše jídlo nebylo v pořádku, doporučujeme tuto skutečnost řešit na místě s managerem restaurace, nebo s personálem. Vždy najdeme řešení.
S pozdravem Jana Štěpánková, manager

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru