Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Chraňte své kolo před zloději: zapsání do centrálního registru na 5 let a napojení na policii

4,3 / 5 CEREK – evidence jízdních kol s.r.o. (2 pobočky) Brno - Střed  (mapa) 54 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Jan

Dobrý den, toto byl samozřejmě nový dotaz, ohledně ceny na internetu, kde se uvádí, že cena nálepky+registrace stojí 349,–; zde je uvedeno 399,– se zlevněním na 329,–, což je v reálu oproti stránkám 20,–. To je podvrh a je nutné toto upravit.

CEREK – evidence jízdních kol s.r.o.

Dobrý deň, známka s registráciou stojí 349kč, ale musíte pripočítať ešte 50kč za doporučenú zásielku, čo je spolu 399kč. Všetko si môžte skontrolovať po prejdení registrácie, kde v rámci posledného kroku vidíte aj cenu za poštovné. V rámci Slevomatu je cena uvedaná aj s poštovným a tým pádom všetko sedí.

Jan

Dobrý den, chci se zeptat, když si koupím nyní pouze registraci, zda si mohu v budoucnu dokoupit „jen“ nálepku, třeba přes Vaše stránky. Děkuji

Jan

Prosím o vymazání dotazu, tak přehledně udělaný ceník s možností koupě „jen“ nálepky, jsem opravdu nečekal :D.

Jan

Teď už vážně – cena na stránkách kompletu je 349,– a nikoliv 399,–, sleva díky slevomatu je tedy 20,– …Cena registrace je správně, tak je to možná jen omyl ;).

CEREK – evidence jízdních kol s.r.o.

Áno je možné zakúpiť potom k registrácii len bezpečnostnú známku. Ohľadom ceny je vysvetlenie tu: Známka s registráciou stojí 349kč, ale musíte pripočítať ešte 50kč za doporučenú zásielku, čo je spolu 399kč. Všetko si môžte skontrolovať po prejdení registrácie, kde v rámci posledného kroku vidíte aj cenu za poštovné. V rámci Slevomatu je cena uvedaná aj s poštovným a tým pádom všetko sedí.

Tyler Orlík

Zdravim,
plati tedy stale ze lze pouzit i na elektro kolobezky?
a druhy dotaz: pokud si stitek (nalepku) dam na zarizeni,zlodej mi ukrade kolobku a stitek sunda? Co potom? Ma se vlozit nekde na misto kde nepude videt nebo jak to mate vymyslene? :)
 Diky

CEREK – evidence jízdních kol s.r.o.

Dobrý deň,
známky môžete použiť na akékoľvek športové vybavenie, takže určite aj na elektrokolobežky. Nejedná sa o „nálepku“, ale bezpečnostnú polykarbonátovú plastovú známku, takže odstránenie z daného predmetu nie je jednoduché a ak známku aj odstránia, tak ostane miesto zničené, poškrábané, kde bol predmet označený. Bezpečnostná známka nie je jediným spoznávacím znamením pri náleze kola (nahrávate:m sériové číslo, čísla jednotlivých komponentov, fotky a iné identifikačné znaky). Pri náleze hrajú dôležitú úlohu všetky tieto parametre, nielen kód na bezpečnostnej známke. Podľa všetkých týchto znakov sa dá v našej databáze hľadať a identifikácia je o to jednoduchšia.

Soňa

Zdravím,
dá sa prosím Vás uplatniť aj na registáciu bicyklov na Slovensku?

Ďakujem.

CEREK – evidence jízdních kol s.r.o.

Dobrý deň,
samozrjeme. Systém je preložený do 6 svetových jazykov (vrátane slovenčiny).

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru