Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jednodenní fotokurz v zoo: Olomouc, Zlín, Brno nebo Vyškov

4,8 / 5 FotoZapletal (4 pobočky) Brno - Bystrc  (mapa) 36 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Milada Čulíkova

Dobrý den. Mohla bych se zeptat kdy v letošním roce proběhne kurz v Olomouci?

Zapletal PhotoVideo

Dobrý den. Termín kurzu záleží na poptávce účastníků. Pokud někdo projeví zájem o daný termín,vypisji na svých FB stránkách události ke kterým se mohou přihlásit další zájemci. Pokud termín není,tak se s účastníkem dohodnu na novém a vytvářím událost novou. Momentálně je na olomouc vypsán 1 termín a to až 11.4. V případě zájmu mne kontaktujte nejlépe na FB stránce a můžeme termín domluvit i dříve.

Kateřina Václavíková

Dobrý den,
dcera –7let (1.třídda) si přeje od Ježíška foťák, tak jej dostane… Je vhodný tento kurz i pro ni jako naprostého začátečníka, koupila bych poukazy 2 – i pro sebe, takže by byla s doprovodem, je to možné?

Slevomat.cz

Dobrý den Kateřino, kurz je vhodný až od 15 let, tedy pro úplného začátečníka to nebude.
Hezký den, Gabča. :)

Zapletal PhotoVideo

Dobrý den. Slečna ze Slevomatu má zřejmě jiné informace než které mám v nabídce já. Tak to tedy uvedu na pravou míru. Kurz je hodný pro úplné začátečníky. V čem má pravdu,že kurz je vhodný až od 15ti let,ale to z toho důvodu, že jsem měl na kurzu i mladší zákazníky a ti si z kurzu tolik neodnesli. Přeci jen informací dostanou hodně a víc toho pochopí odrostlejší uchazeči než děti, které neudrží pozornosti. Pokud s ní půjdete jako doprovod, tak se můžeme domluvit a kurz tomu přizpůsobit. Ale jak říkám nevím kolik si toho dcera zapamatuje, když jí vysvětlím co a jak si nastavit. Kdyžtak mne kontaktujte přes stránku na FB a můžeme najít vhodné řešení právě pro Vás. S přáním hezkého dne Petr Zapletal

hildegarda

Dobrý den, ráda bych se vás zeptala jestli tento kurz je vhodný i pro poměrně pokročilé fotografy. děkuji za odpověď

Zapletal PhotoVideo

Dobrý den. Kurz je zaměřen spíše na začátečníky, ale i zkušenější fotograf se může dozvědět nové věci. Vysvětluji zde základní pojmy jako je fotografický trojúhelník, zlatý řez a jak s nimi pracovat. Záleží co ten fotograf fotí. Je plno oblastí a každá má svá specifika.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru