Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

3chodové mexické menu pro dva: hovězí, krůtí i vepřové, rukolový salát s fazolemi a 3 druhy sals

Restaurace U Fidela Brno - Líšeň  (mapa) 139 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Ilona

Dobrý den. Proč je možné voucher uplatnit pouze od 15h o víkendu a ne třeba přes oběd?! Nelíbí se mi, že to není uvedeno u Vaší nabídky (v týdnu lze uplatnit opět pouze od 14h). Mělo by to být v nabídce určitě napsané!

Petr

Dobrý den. Koukám, že nejsem jediný, komu se nelíbí tyto nekalé obchodní praktiky. Mám stejnou zkušenost. Rozhodně to mělo být uvedené již u nákupu voucheru a ne si posléze hrát na to, že jsou jiné termíny obsazené (i několik měsíců dopředu…)
Přesně je rastr tzv. rezervačního formuláře takový: Po-Čt od 14 do 21, Pá od 15 do 19, So od 15 do 21, Ne od 15 do 20 hod. Chápu, že je něco za něco a že vouchery do restaurací mají často omezení uplatnění na určitý čas, ale prozatím jsem se ještě nikdy nesetkal s tím, že by to prodejce zamlčel a řešil to tímto podvodem na zákazníka. Určitě by si někteří tento voucher nekoupili, kdyby věděli, že na oběd ho neuplatní.

Slevomat.cz

Dobrý den. Situaci jsme prověřovali a bohužel není možné kvůli kapacitám v tuto chvíli voucher využít přes dobu obědů. Velmi se omlouváme za případné komplikace a pokud Vám tato skutečnost nedovolí voucher využít, obraťte se prosím na naši zákaznickou linku na tel. 222 745 354 či e-mailu podpora@slevomat.cz, kde Vám kolegové pomohou situaci dořešit. Děkujeme za pochopení a přejeme pěkný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru