Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Exkurze do koncentračního tábora Mauthausen a města Linec s dopravou

4,6 / 5 CA Orbit travel Linec - Rakousko 27 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Erika

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je možnost požádat o jiné nástupní místo a to na hraničním přechodu v Dolním Dvořišti? A jestli je možnost sedět v dolní, přední části autobusu, a z jakého důvodu není rozlišena cena zájezdu podle místa nástupu? Děkuji za odpověď.

CA Orbit travel

Dobrý den, jiná nástupní místa, než ta, která jsou nyní uvedena v nabídce, bohužel nejsou možná. Možnost sedět v dolní přední části autobusu není problém, stačí tento požadavek pouze uvést do kolonky Poznámka v rezervačním formuláři, který budete vyplňovat po zakoupení voucheru. V nabídce je cena rozlišena podle dvou tras a to trasa Praha, Benešov, Tábor, České Budějovice a Brno, Pohořelice, Znojmo. Cena není rozlišena podle konkrétních nástupních míst, jelikož se nejedná o linkovou dopravu a pokud pojede autobus z Prahy prázdný a všichni nastoupí až v Českých Budějovicích, tak náklady na provoz autobusu budou stejné, jako kdyby všichni nastoupili už v Praze. Cena tedy musí být pro všechny nástupní místa na trase také stejná.

Jiří Zolich

Dobrý den. Dotaz na příplatky.
Nikde jsem nenašel nějakou radu, kolik si vzít s sebou €. Když pominu běžné výdaje (jídlo, pití …) jdou v průběhu zájezdu nějaké exkurze, kde je vyžadováno vstupné?
Dik za info.

CA Orbit travel

Dobrý den, příplatky jsou 3€ za audio průvodce, pokud nemáte možnost si jej stáhnout do mobilního telefonu a jiné příplatky již u tohoto výletu nejsou. Na občerstvení, případně nákup suvenýrů, by mělo stačit přibližně 30 €/os, ale je to velice individuální. Děkuji za dotaz.

Veselý Jan

Dobrý večer chci se zeptat jestli by šlo přehodit tento zájezd máme jet 25.4.A jestli by šlo přehodit na 6.6. Jestli je to ještě volné děkuji za pochopení. Hezký večer.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jane. V tomto případě je nutné kontaktovat přímo CA na tel. +420 728 984 001 či e-mailu info@orbit-travel.cz. Pěkný den, Kristýna

Veselý Jan

Dobrý den chci se zeptat dá se tento zájezd stornovat kdyby se z nějakého důvodu nemohlo jet??

Slevomat.cz

Dobrý den, Jane :) bohužel pokud je zájezd termínovaný nelze poté voucher stornovat ani refundovat. Jediná možnost je domluvit se s někým a voucher mu přenechat. Pěkný den Lukáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru