Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Za poznáváním historie do Osvětimi a Březinky

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Verča Lochmanová

Dobrý den,
nemám žádný dotaz jen jsem chtěla napsat, že jsme byli na tomto zájezdu letos na jaře také přes slevomat… Byl to opravdu silný zážitek! CK byla skvělá, super komunikace, i delegátka vše proběhlo naprosto na jedničku!V cíli nás čekalo hned několik česky mluvících průvodců a výklad opravdu stál za to!Splnilo to naše očekávání na 100%. Mile rádi bychom s touto CK jeli i na nějaký jiný další zájezd moc se těším na případnou další nabídku. Ještě jednou vřele DOPORUČUJI!! Kdo se chtěl do těchto míst tímto způsobem podívat tato nabídka je správná volba! Děkujeme za opravdu silný zážitek a spoustu informací!

CK2

Dobrý den, Verčo,
mockrát děkujeme za Vaši pochvalu, která nás velmi těší. Jsme rádi, že jste se exkurze zúčastnila a byla se vším spokojená. Těšíme se na brzkou shledanou při jedno z našich dalších zájezdů.
Přejeme krásný den :-)

Monika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je možné objednat 2 sedadla vedle sebe na 5.10. ?

CK2

Dobrý den,
ano, možné to určitě je. Stačí když vyplníte pro obě osoby přihláškový formulář na (www.ck2.cz) najednou a automaticky budete v autobuse posazeni u sebe. Těšíme se na Vás a přejeme příjemný den.

Richard

Dobrý den,

je možné u vás přiobjednat pojištění a příapdně za jaké jsou varianty za kolik pěnez?

 děkuji

CK2

Dobrý den,
ano, je možné si u nás přiobjednat pojištění. Vybírat můžete ze dvou variant: pojištění léčebných výloh za 30,–-/den/os či komplexní pojištění + pojištění storna za 50,–-/den/os. Pojištění se volí při vyplňování přihláškového formuláře k zájezdu na našich webových stránkách. Děkujeme za dotaz a přejeme příjemný den.

Ondra

Dobrý den, je za potřebí mít u sebe nějakou polskou měnu, myslím tím na vstup, poplatky atd…nebo je to vše v ceně? Děkuji

CK2

Dobrý den,
žádné doplatky již platit nebudete, peníze potřebujete jen v případě, že si budete chtít zakoupit upomínkové předměty. Polské Zloté také nepotřebujete, v Osvětimi přijímají i Eura. Je zapotřebí ovšem s sebou mít alespoň malý obnos (eur), jelikož veškeré toalety v Polsku jsou za poplatek. V případě potřeby je přímo v místě směnárna, kde vyměňují i za české koruny. Platit můžete také kreditní kartou, a to při útratě min. 20 zlotých. Děkujeme za dotaz a přejeme krásný den.

Marta P.

Dobrý den, dalo by se přistoupit v Prostějově ? Jednalo by se o 4 osoby a termín 12.10.
děkuji

CK2

Dobrý den,
jako nástupní místo Vám navrhujeme Olomouc, která je nedaleko Prostějova. Další informace k nástupním místům najdete na našich internetových stránkách, zde: http://www.ck2.cz/galerie/130102102152_1.jpg. Děkujeme a přejeme příjemný den.

Martina

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zde by bylo možné nastoupit a vystoupit na jiném místě, než je uvedeno v nabídce CK. Konkrétně by se jednalo o Humpolec, popřípadě čerpací stanice v okolí Humpolce. Jde o termín 12.10. Děkuji za odpověď

CK2

Dobrý den,
jako nástupní místo Vám navrhujeme Jihlavu, která je nedaleko Humpolce. Další informace k nástupním místům najdete na našich internetových stránkách, zde: http://www.ck2.cz/galerie/130102102152_1.jpg.
Děkujeme a přejeme příjemný den.

Michaela Duliková

Dobrý den,

právě jsem objednala 4 vouchery na termín 26.10.. Nastupovat budeme v Brně. Dají se zamluvit místa v autobuse, abychom seděli pohromadě? Děkuji za odpověď.

CK2

Dobrý den,
pokud vyplníte přihláškový formulář pro všechny osoby najednou, posadíme vás automaticky pohromadě. V případě, že byste měli specifičtější přání, prosíme ho uvést do poznámky. Děkujeme a přejeme hezký den.

Tereza

Dobrý den, na termín 26/10 by nebyl možný odjezd z Poděrad? díky moc za info

CK2

Dobrý den,
odjezd z Poděbrad je možný pouze v termíny 5. a 19. 10. 2013. Více informací naleznete na našich internetových stránkách. Děkujeme a přejeme příjemný den.

pirney

Dobrý den, také nejsem z Prahy, proto bych se chtěla zeptat, v kolik tak bývá příjezd do Prahy? Ani v harmonogramu jsem to nenašla, píše se tam jen o nočních hodinách. Děkuji za odpověď.

CK2

Dobrý den,
návrat do Prahy je ve večerních hodinách, přibližně kolem půlnoci.
Těšíme se na Vás a přejeme hezký den.

Ares xx

Dobrý den, nejsem z Prahy, ale mám to nejblíže. Co znamená termí „odjezd v ranních hodinách“.
Pro mne je ráno v 5,00 pro někoho je ještě noc v 7,00
 Děkuji

CK2

Dobrý den,
přesný odkaz na harmonogram je jak v popisu nabídky, tak i na našem webu, ale věřím, že jsme se trefili do vašeho gusta – sraz v Praze je v 5:20 :-)
Krásný den přeje a za dotaz děkuje, CK2

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru