Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Robotický vysavač Symbo 360 S7 včetně mopu a Wi‑Fi: úklid všech typů podlah

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jana

Dobrý den, rada bych věděla zda je typ Symbo 360 S7vhodný na vysávání zvířecích chlupů.Pokud ne,jaký typ by jste nám doporučili?Děkuji.

Robotický vysavač

Dobrý den Jano, tento model je určitě vhodný do domácnosti se zvířecími mazlíčky. Disponuje kombinovaným hlavním kartáčem (guma, štětinka), který lépe posbírá nečistoty. Lze zde také nastavit vyšší sací výkon pro dokonalý úklid. Pěkný den Martina :-)

Martin

Dobrý den do kdy bude trvat akce na slevomat?

Slevomat.cz

Dobrý den, Martine :) Doba vystavení nabídky není pevně stanovena a odvíjí se od více faktorů. Před koncem nabídky se u akce objeví časový odpočet. Čím dříve zakoupíte, tím lépe :) Pěkný den

michal

Zdravím,
rád bych si chtěl ujistit… tento typ vysavače od této značky je nejnovější nebo je to model Symbo LASERBOT 750 a ještě mezi nimi je vlastně jaký rozdíl? Rozhoduji se který si koupit a kdyby bylo nějaké testové video Symbo 360 S7 vs Symbo LASERBOT 750, které mi napoví… byl bych rád. Děkuji

Robotický vysavač

Dobrý den Michale, mezi těmito modely je rozdíl v provedení, Symbo Laserbot 750 je hranatý, má možnost 2 bočních kartáčků a sacího otvoru na sbírání nečistot (bez hl. kartáče). Symbo 360 S7 má jeden boční kartáček a hlavní rotační kombinovaný kartáč (guma, štětinka) na vysávání. Dalším hlavním rozdílem co se týče ovládání robota přes mobilní aplikaci je, že u Symba 360 S7 lze nastavit určité zóny úklidu. U modelu Symbo Laserbot 750 lze zobrazit a vyznačit na mapě pouze virtuální zeď, poté je možnost použití magnetické pásky k zamezení pohybu robota. Hezký den, Martina :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru