120 minut ochutnávání pivní historie pro jednoho: 8 stylů s výkladem
Přehled nabídky
Ochutnejte historii pivních stylů od zemí Koruny české až po britské impérium.
Víte o tom, že chmel je součástí piva až od 15. století? Znáte rozdíl mezi svrchním či spodním kvašením
a jak se k těmto názvům přišlo? Napadlo by vás, že pivo může chutnat jako šumivé víno? Odpovědi získáte na řízené degustaci 8 nejvýznamnějších stylů, kterou pro vás pořádá Okolo Café. Až se příště ocitnete v pivnici, kde se točí řemeslná piva, už nebudete při výběru tápat. A zároveň budete vědět, za jakých okolností dané pivo vzniklo.
V Česku je přibližně 500 malých pivovarů a každý vaří hned několik pivních stylů. Většina lidí zná pro
naši zemi typické „ležáky“ plzeňského typu. Ale na mnoha místech můžete narazit na pivnice, kde se
točí i jiné styly, např. India Pale Ale, Stout, Sour aj., a ty chutnají naprosto odlišně. Jak? To se dozvíte na degustaci.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.