Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

199 Kč za perlu přání v perlorodce, kterou si sami otevřete. Řetízek a navíc další perla pro štěstí. Nápaditý dárek pro každou ženu a doručení zdarma!

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
minikamerky.com

Dobrý den Jiří,
Zasíláme Českou poštou, takže pokud Vás při doručování nezastihnou doma, tak budete mít zásilku uloženou na své poště.

Jiří

Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat jakou cestou balíček posíláte? Hlavně co by se stalo kdybych nebyl doma. Děkuji za odpověď.

minikamerky.com

Dobrý den Maron,
Bohužel barvu perel nelze vybrat, jelikož to je právě to překvapení. Druhá perla je sice volně bez ústřice, ale odstín je dáván náhodně, jelikož je každá jiná. ))

minikamerky.com

Dobrý den Jano,
Těší mě Váš zájem n náš produkt, zde Vám zasílám odkaz, kde naleznete motiv krabiček. Pokud mohu doporučit, tak ta stříbrná a mušličky krabička, jsou neutrální a určitě vhodné darovat mamince.
 http://www.extra-upload.cz/images/5vertiji.jpg

Jana

Dobrý den, dívala jsem se, že Vaše krabičky mají různé nápisy a barvy. Chtěla bych perlu darovat své mamince, byla bych nerada, kdyby tam byly nějaké nápisy, které se nehodí. Které barevné provedení by bylo neutrální a vhodné? Děkuji za odpověď.

Maron

Dobrý den.
Měla bych dotaz ohledně druhé perly. Je možné si vybrat barvu té druhé perly nebo je taky v perlorodce?
Děkuji za odpověď.

minikamerky

Dobrý den Jindřichu, Perla do přívěšku se vkládá tak, že z přívěšku sundáte řetízek a poté přívěšek otevřete a perlu do něj vložíte, dále jemným stiskem zacvaknete. Když mi napíšete na email, tak Vám zašlu obrázkový návod. Přívěšek s řetízkem je vyroben s bižuterního kovu, který je galvanovan pro lesk a výdrž. Nejedná se o chirurgickou ocel, ale díky kvalitní úpravě tento kov drží lesk.

Jindřich

Dobrý dne, zajímalo by mě: 1) Jak se perla do přívěsku uchytí. Zejména jak je zabezpečeno, aby perla samovolně nevypadla..2)Bi­žuterní kov znamená nějaký druh chirurgické oceli?

minikamerky.com

Dobrý den Marie, pokud chcete perlu dostat ven, tak je nutné ústřici vyjmout z konzervy, opláchnout v čisté vodě a poté přiloženým nožíkem ústřici otevřít. Po otevření Vám zazáří oči při pohledu na opravdovou perlu, kterou následně vložíte do přiloženého přívěšku a zavěsíte na Váš krásný krk.

Marie

Ustrice se zacne otevirat az po otevreni konzervy? Musi se vyjmout ven? Dekuji za odpoved.

Milan Litvik

Dobrý den Petře, pokud uděláte během víkendu objednávku, tak bude zboží v pondělí odesláno a do dvou dnů doručeno!

minikamerky.com

Dobrý den isabell, Řetízek je dlouhý 43cm.

Petr Mareš

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je možné doručit balík do pátku 11.5. Předem děkuji za odpověď .

Milan Litvik

Dobrý den Nikol, Pokud nebude porušený obal konzervy a ústřice zůstane potopená v konzervační lihové tekutině, tak není problém a darovat jí můžete třena i na vánoce ))

Isabell Petross

Dobrý den,
prosím, jak dlouhý je přiložený řetízek?
Děkuji za odpověď. Hezký den

Nikola

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dlouho vydrží perlorodka v uzavřené konzervě. Je možné ji otevřít například až v září? A kde mám konzervu skladovat? Děkuji za odpověď. Hezký den

Karel

Dobrý den, děkuji za informace. Mohu ještě poprosit o info jestli v řetízku není obsažen Nikl? Tam bohužel vím jistě že by alergická reakce nastala. Děkuji

minikamerky.com

Dobrý den Karle,
děkuji za Váš zájem o náš produkt, řetízek a přívěšek je vyroben s bižuterního kovu. Z prodeje mnoha tisíc tohoto produktu nemáme ani jeden případ, že by měl na řetízek někdo alergii. Vždy se řídíme zkušenostmi našich zákazníků, nežli přiloženým textem od výrobce. Jistě pokud by jste měl problém s produktem, tak není problém nás kontaktovat a věc vyřešíme k oboustranné spokojenosti! )

Karel

Dobrý den,


z jakého materiálu je řetížek a schránka na perlu vyrobena? Je materiál vhodný i pro alergiky? 


Děkuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru