Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Autobusem do Drážďán: povánoční výprodeje v Primarku nebo za poznáním města

4,6 / 5 CA Orbit travel Drážďany - Německo (mapa) 119 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Katerina

Dobry den, jaky je prosim storno poplatek pri zruseni zajzdu s ohledem na sireni koronaviru? Pripadne je mozna zmena terminu? Dekuji.

CA Orbit travel

Dobrý den, v současné době platí standardní storno podmínky, které jsou uvedené v nabídce a na voucherech a tedy, že po zakoupení termínové varianty, bohužel nelze vouchery stornovat a ani za ně po zakoupení vrátit peníze. V Drážďanech a ani v celém Sasku nebyly do dnešního dne hlášeny žádné případy nákazy koronavirem. Děkuji za dotaz.

Terez Králová

Dobrý den, chci využít voucher pro 4 osoby. Z toho já budu cestovat jen jednu cestu z Drážďan. Budu mít jeden kufr. Je to tedy možné?

CA Orbit travel

Dobrý den, ano, můžete s námi absolvovat pouze cestu zpět z Drážďan, to není problém. Kufr si můžete uložit do zavazadlového prostoru autobusu. Děkuji za dotaz.

Lenka cvetkova

Dobrý den,mám dotaz,zda se tohoto,,výletu" týká jen návštěva obchodního centra nebo jsou i jiné návštěvy,ráda bych měla delší čas na nákup děkuji Lenka

CA Orbit travel

Dobrý den, cca v 10:30 náš autobus dorazí do centra Drážďan a odjezd zpět do ČR je potom v 18:00. Celý tento čas můžete využít k nákupům či si udělat jiný individuální program ve městě. V případě zájmu je možné využít i komentovanou prohlídku centra Drážďan s naší průvodkyní v rozsahu cca 60–90 minut, která následuje hned po výstupu z autobusu a je za příplatek 39 Kč/os. Děkuji za dotaz.

Tomáš Svoboda

Přikládám odkaz na web:
http://www.orbittravel.cz/drazdany-promo/

Slevomat.cz

Zdravím, díky za odkaz. Předtím jsem ho přehlédl na webu. Bohužel zde jde o akci agentury. V době vystavení nabídky u nás byla původní cena 799,– Kč, která je u nás vidět. Pěkný den Lukáš :)

CA Orbit travel

Dobrý den, stránku, jejíž odkaz uvádíte (http://www.orbittravel.cz/drazdany-promo/) jste našel pravděpodobně přes vyhledávač Google, jelikož přes náš web se na ni nelze proklikat. Tato stránka slouží pro klienty, kteří mají zakoupený náš zájezd ve slevě, či mají na slevu z různých důvodů nárok a požadují na tuto cenu vystavit fakturu (například FKSP), pak je tedy směřujeme na tuto stránku, kde si vyplní klasickou objednávku a přijde jim od nás faktura s požadovanými fakturačními údaji. Pokud klient nemá na slevu nárok, objednávka mu není potvrzena. Bez slevy je tento zájezd za 799 Kč. Děkuji za dotaz.

Tomáš Svoboda

Jaký smysl má tato „sleva“, když na webových stránkách uvádíte běžnou cenu 419,00 Kč? Podvodná sleva jen na oko?

Slevomat.cz

Dobrý den, Tomáši :) určitě nejde o podvodnou slevu. Na stránkách cestovní agentury vidím cenu 799,– Kč za tento zájezd. Pěkný den Lukáš :)

Jaroslava Mrazova

Je v blizkosti Primarku obchod s potravinami?De­kuji za odpoved.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jaroslavo :) ano součástí velkého obchodního centra, kde se nachází i Primark je i obchod s potravinami. Pěkný den Lukáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru