Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

120 minut luxusu a péče v Diamond Spa: masáž, lázeň, maska a oxygenoterapie

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Míra

Dobrý den , jakým způsobem probíhá Diamond thai-lymfatic masáž? Děkuji Míra

Slevomat.cz

Dobrý den, Míro :) Jedná se o unikátní skloubení thajské tradice a tradice lymfatické masáže.

Určitě jste již slyšeli, jak je lymfatická masáž prospěšná pro naše tělo a jak pomáhá tělu zbavovat se škodlivých látek a čistit ho. Tradiční thajská masáž je velmi zdravá, jedná se o propojení jednotlivých kroků, které mají naše tělo uvolnit, odblokovat, ozdravit a to díky akupresuře, protahování a pasivních prvků jógy. Dochází k zprůchodnění všech meridiánů a energetických bodů, tedy masáž má pozitivní vliv na fyzickou i duševní rovnováhu.

Masáž začíná celotělovou lymfatickou masáží, která nastartuje náš metabolismus a zaktivuje tělo, aby mohly všechny škodliviny, odpadní látky a toxiny odejít z těla ven. Poté masérka provádí tradiční thajskou masáž,kde uvolňuje a protahuje zatuhlé svaly, používá techniky dlaní, prstů, loktů a využívá umění akupresury pro zprůchodnění veškerých energetických bodů. Ve chvíli kdy je tělo připraveno dochází k pasivním prvkům jógy a Vy cítíte odlehčení a úlevu celého těla, do té míry, že se cítíte lehce. Tělo již pracuje a my, abychom podpořili účinky, ještě jednou provádíme důkladnou celotělovou lymfatickou masáž, která pomůže našemu tělu ještě více odplavit toxiny. Po této masáži se doporučuje hodně pít pro pročištění organismu a ponechat si klidový režim.
Doufám, že Vám takto odpověď stačí :)
Pěkný den Lukáš :)

Rudolf Kříž

Psal jsem hodnocení na tento salón a nikde ho nevidím – proč ?? Rozhodně tuhle společnost nedoporučuji !! Špatný přístup ke klientům, připravili nás o peníze a nekomunikují !!

Slevomat.cz

Dobrý den Rudolfe, bohužel nevím, proč nevidíte své hodnocení a mrzí nás, že jste nebyl spokojený. Hezké svátky, Gabča. :)

Iveta

Je možné tato masáž , jako párová ??

Diamond Spa

Dobrý den, určitě , můžete zajít společně na masáž i ostatní procedury a užít si perfektní den :-) Budeme se těšit

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru