
Termín
Platnost do 5. 8. 2013.
Můžete využít do 5. 8. 2013
Jak uplatnit
- Rezervace nutná předem na tel.: 775 14 14 30.
- Voucher můžete uplatnit ve všední dny po 14. hodině a o víkendech od 12:00.
- Jídlo je určeno ke konzumaci v restauraci.
- Podnik je kuřácký.
Možná, že vám rodiče často říkávali, abyste si zvykli, že v životě nebudete všechno dostávat na stříbrném podnose. Připomeňte jim to a vezměte je do Pivního baru Marley.
Zde vám totiž s dnešní nabídkou na stříbrném podnose naservírují dokonale pestrou hostinu. Milovníci smažených a grilovaných lahůdek budou nadšeni.
Vezměte s sebou partu přátel nebo rodinu. Z podnosu si vybere každý a na obří, 1400g porci si pošmákne čtyři i více strávníků.
Co na stříbrném podnose najdete:
- 200 g marinovanou vysokou kotletu na grilu, dopečenou v pizza peci a podávanou v alobalu
- 200 g porci smažených kuřecích řízků
- 100 g smažený eidam
- 100 g hermelín na grilu pečený v pizza peci a podávaný v alobalu
- 250 g smažených hranolek
- Tatarka a kečup
- 250 g domácích amerických brambor s tatarkou a kečupem
- 300 g šopský salát
Až si budete pochutnávat, nechte si od personálu vypovědět pohádkový příběh o malém štěněti, které nemělo kde bydlet, a nyní se po něm jmenuje celý bar. Budete-li mít štěstí, možná slavného pana psa dokonce potkáte osobně.
Nezapomeňte ale, že jste v baru, a zapijte hostinu osvěžujícím půllitrem piva. Na čepu najdete 11° Starobrno, 12° Poličku a pšeničný Edelweiss. Pro řidiče a abstinenty je tu točená limonáda.
Pizza i masové hody
Pivní bar navázal na tradici, kterou v prostorách zavedla pizzerie Mia. Jelikož tu po ní zbyla obrovská pec, domácí pizza z jídelního lístku nezmizela. Vybrat si můžete až z 24 pestrých variací.
Labužníci ale navštěvují podnik především kvůli lákavým domácím specialitám pana majitele. Vepřové panenky i roštěné, kuřecí maso, tajemné kapsy. Chcete-li se vznést až do oblak, objednejte si vynikající uzená žebírka na medu s domácím rozpékaným česnekovým chlebem! Začtěte se do jídelního lístku, který je pastvou pro oči, a co teprve až se ke slovu dostane chuť a čich.