Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Apartmán přímo pod Karlštejnem: snídaně, privátní sauna a vířivka

4,5 / 5 Cafe bar a restaurant Stodola Střední Čechy (mapa) 21 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Hana

Dobrý den, zaujala mě nabídka pobytu ve vašem apartmánu. Chtěla bych se jenom ujistit, ta výřivka a sauna je vevnitř budovy? Na obrázcích to vypadá jako na nezastřešené terase a my bychom rádi přijeli v zimních měsících, děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Hano :) vířivka i sauna jsou na umístěny na terase. Ale jistě vám v nich nebude zima ani v zimních měsících. Pěkný den Lukáš :)

Marek

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, dostáváme z práce 3000kc na wellness který se musí nejdřív objednat v práci a pošle se faktura kterou v práci zaplatí, bylo by to možné ? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den :) Pokud máte možnost čerpat příspěvek od zaměstnavatele, nejprve si vyberte nabídku a objednejte si voucher bez termínu a jako způsob platby zvolte bankovní převod. Od nás vám na e-mail přijdou platební údaje, které spolu s fakturačními pošlete na hotel. Hotel vám vytvoří proforma fakturu a váš zaměstnavatel ji uhradí. Bohužel ne všechny hotely proforma fakturu vystaví, proto doporučuji nejprve kontaktovat daný hotel. Krásný den, Gabča. :)

Michal C.

Děkuji za odpověď. A 3 osoby by tedy byly v rámci voucheru nebo by bylo potřeba něco připlácet?

Cafe bar a restaurant Stodola

Dobrý večer.. Abych to uvedl na pravou míru. Je to pro dva dospělé a maximálně pro dvě děti. Příplatek za dítě je 500,– Daniel

Alena Čejková

Dobrý den, chci se zeptat na stravu. Pisete polopenze + dle balíčku a pak je psano snidane pro 2 osoby a jednou večeře pro 2 osoby.
Chápu dobře, že při pobytu na 3dny/2 noci je snídaně pro 2 po celou dobu a pouze jeden večer večeře ?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Aleno,
jedná se o chybu v nabídce. Obě varianty jsou se snídaní s tím, že varianta Pobyt se snídaní a jednou večeří má navíc jednu večeři pro 2 osoby.
Hezký den, Gabča. :)

Michal C.

Také bych se přimlouval za voucher s delší platností. Chtěli bychom ho jako dárek na Vánoce, ale do 31.3. je to příliš krátká doba.
A ještě se chci zeptat, zda lze v apartmánu ubytovat 3 osoby?

Slevomat.cz

Dobrý den Michale, tato nabídka je bohužel pouze s platností do 31. 3. 2020. Je však možné, že se objeví ještě jiná s delší platností.
Maximální kapacita apartmánu jsou 4 osoby, je tedy možné, aby se v něm ubytovali 3 lidé.
Hezký den, Gabča. :)

Tereza

Dobrý den, prosím vás jak je to tam s vytápěním? V recenzích je psáno, že jim bylo chladněji a to byl listopad, my bychom rádi přijeli v únoru s malým dítětem. Děkuji za odpověď.

Cafe bar a restaurant Stodola

Dobrý den :) noo, chybka se vloudila… Ale nebojte nic. Koupil jsem nahoru pořádný elektrický krb. U postele k němu máte i dálku a tak si trenýrkovou teplotu i jas plamene můžete řídit dle svého ;) Budu se na vás těšit. Daniel

Nikola Šujanová

Dobrý den,myslíte že do vánoc budu moct koupit voucher jako dárek který bude mít platnost delší jak 31/3 2020?chtěla bych to jako dárek ale tento termín je moc brzy když bych chtěla aby to spojili s návštěvou hradu.Potřebovala bych vouchery 2×,děkuji za odpověď

Cafe bar a restaurant Stodola

Dobrý den, zatím to déle než do konce března neuvažují otevírat. Děkuji. Daniel. Jinak hrad je otevřený všechny únorové víkendy a od 1 března už standardně, krom pondělků.

Lenka

dobrý den
je možné na 2dny vzít sebou malou čistotnou čivavu,měla bych zájem v březnu o víkendový pobyt děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Lenko, domácí zvířata nejsou v tomto ubytování bohužel povolena. Hezký den, Gabča. :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru