Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Palmové a sójové vonné svíčky ve skle: doba hoření až 100 hodin

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Pavel Ečer

Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat, jak je docíleno barevnosti svíček, je-li složení 100% palmový vosk – jaká barviva jsou použita? Stejně tak, jaké jsou ve svíčkách použity vůně?
Moc děkuji za odpověď!

CANDLELOVE.CZ

Dobrý den,
Palmové svíčky značky Saules Fabrika jsou výrobky šetrné k životnímu prostředí vyrobené z přírodních vosků, které se v průběhu let vyráběly pomocí sofistikované technologie, zkušenými řemeslníky. Všechny svíčky jsou vyráběny v Lotyšsku (EU) a jsou vyráběny ručně.

Palmový vosk je naprosto čistý produkt bez toxických přísad. Ekologické Palmové svíčky hoří dvakrát více než parafinové svíčky. Zapálené ekologické svíčky nekouří, a když zhasnou, nevyvolávají nepříjemný zápach. Při používání nevyzařujte škodlivé produkty spalování. Je to proto, že kompozice obsahuje výhradně přírodní složky: například palmový vosk, stejně jako bavlněný knot, dalšími surovinami jsou listy brazilských rostlin. Naše společnost při nákupu surovin striktně vybírá dodavatele palmového vosku. Povinným kritériem při výběru dodavatelů je výsadba nových palmových plantáží. Jedná se o obnovitelný zdroj, takže můžeme hovořit o ochraně ekologie a životního prostředí.

S pozdravem a přáním pěkného dne
CandleLove

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru