Valašská hospoda U Janíka zve na baštu: koleno na pivě a třeba i kyselica
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 30. 6. 2020.
V ceně
Masové hody pro jednoho až dva:
- cca 1,5 kg uzeného kolene s kostí pečeného na černém pivu
- hořčice, domácí křen, salát z kysaného zelí a beraní rohy
- čerstvý chléb z místní pekárny
Omezení
Ve všední dny lze voucher uplatnit kdykoliv během otevírací doby, o víkendu po 16. hod. Nutná rezervace předem.
- Rezervace: alespoň 24 hodin předem na tel. 720 961 888. Při rezervaci nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: tentokrát si pochutnáte přímo v restauraci.
Zrušit nebo změnit rezervaci lze nejpozději 24 h předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 6. 2020.
V ceně
Masové hody pro dva až čtyři:
- 2× 0,3 l valašské kyselice s uzeným masem
- 2× cca 1,5 kg uzeného kolene s kostí pečeného na černém pivu
- hořčice, domácí křen, salát z kysaného zelí a beraní rohy
- čerstvý chléb z místní pekárny
Omezení
Ve všední dny lze voucher uplatnit kdykoliv během otevírací doby, o víkendu po 16. hod. Nutná rezervace předem.
- Rezervace: alespoň 24 hodin předem na tel. 720 961 888. Při rezervaci nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: tentokrát si pochutnáte přímo v restauraci.
Zrušit nebo změnit rezervaci lze nejpozději 24 h předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Jak se na Valašsku říká: „Gdo si zmýšlá v jídle, rokú sa nedožije.“ Tak nezmýšlajte – a do pečených kolen U Janíka sa dajte!
Přijďte posedět do historické valašské hospody U Janíka k praskajícím kachlovým kamnům. Dáte si koleno pečené na černém pivě, k němu domácí křen, salát z kysaného zelí a beraní rohy no a přikusovat budete chléb z místní pekárny. A co takhle valašská kyselica? I ta je součástí jedné z variant.
Na čepu tu mají pivo Bernard – polotmavou 12 nebo světlou výčepní 11. A zkusit můžete i zajímavé nelkoholické s plnou chutí po švestce.