Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kadeřnické balíčky se střihem, barvou vč. výživné masky

4,4 / 5 Kadeřnický salon Artemis Praha - Vinohrady  (mapa) 18 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
L.

Dobrý den, ptala jsem se, proč v nabídce máte uvedeno, že je možné si vybrat mezi barvou a melírem, když to absolutně neodpovídá realitě nebo ano? Proč prezentujete nabídky, které jsou chybné?

Kadeřnický salon Artemis

ano koukám, že v textu popisu se tato věta nachází, zřejmě došlo k omylu, kdy v předchozí nabídce melír byl, nikdo není neomylný a my samozřejmě chybu napravíme.
Z otevřených balíčků je pak již zřetelné, že melír nabízen není.
Vám děkujeme za pečlivou kontrolu nabidky.

L.

Dobrý den, děkujeme za upřesnění, i když nechápu mírně jedovatý podtón k tomuto dotazu od salonu, je k tomu nějaký důvod? Ano,nikdo není neomylný, ale když už Vás na chybu někdo upozorní, na místě není arogance, ale pokora, nemýlím li se?

Kadeřnický salon Artemis

Vážená paní, ve vší úctě, nemůžete si dovolit psát urážlivé věty typu: Chytrému napověz… (přepis z naší konverzace viz níže)
Vaši stížnost na dezinformaci ohledně melíru jsem předala na příslušné oddělení Slevomatu kde to opraví. Další komunikace není tedy na místě, prosím o respektování a vystříhání se dalších jakýchkoli urážlivých vyjadřování nebo zažádám o blokaci z etických důvodů.
Děkuji Urbanová

L.

Vážená paní kadeřnice, nikdo Vás neuráží, jen se komunikovalo ohledně chyby v nabídce a chybné prezentace. Pokud by se někdo z potenciálních zákazníků neozval, ani byste to nevěděla, tak prosím neurážejte vy nás a nevyhrožujte potenciálním zákazníkům. Děkujeme.

L.

Dobrý den, nikdo Vás neuráží, ale ton Vaší komunikace není zrovna přívětivý. Zákazníci nejsou kus hadru – prosím nekomunikujte takto s nimi, ano?

L.

Vážená paní kadeřnice, prosím neurážejte vy nás svými jedovatými komentáři a nezacházejte prosím se zákazníky jako s kusem hadru, ano?

Simča

Dobrý den,
uvádíte barvení s 1/2 barvy. Na kolik pak vyjde barvení spoužitím 100% barvy t.j. ne jedne poloviny, ale v případě,že bude potřeba 1 jednotka? Děkuji.

Kadeřnický salon Artemis

1580,–

Lalala

Dobrý den, ten, kdo nabídku psal, patrně moc nepřemýšlel. V textu je uvedeno: můžete vybrat variantu s barvením nebo melírem… Žádnou variantu s melírem zde ale nevidím, nebo špatně vidím?

Kadeřnický salon Artemis

Dobrý den,
ano v textu je chyba, děkujeme za upozornění.

K.

Vše co uvádíte je součástí i všude jinde, kolik by pak musel stát složitější ukon, když za ustřihnutí konců jen 500 ??? Není to trochu přehnané?

Kadeřnický salon Artemis

.. cena je daná a není za ustřihnutí konců!!

Katka

Běžný střih za 500 Kč ??!

Kadeřnický salon Artemis

Dobrý den,

v ceně je zahrnuto mytí, výživná maska, střih, foukaná, styling. Nejde pouze jen o střih.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru