
Tagliatelle, fusilli, lasagne, gnocchi, spaghetti, ravioli, farfalle… Těstoviny jsou jednou z nejrozmanitějších kapitol gastronomie!
Kdo by nemiloval těstoviny – surovinu, která je základem stovek různých jídel. Čerstvou pastu, gnocchi i plněné taštičky a další druhy už prošly také redakcí časopisu Apetit, kde pro vás vybrali 150 nejlepších receptů, se kterými se zde od roku 2004 setkali.
![]() |
![]() |
Těstoviny: kuchařka z edice The Best of Apetit
Na 232 stranách najdete ty nejoblíbenější, osvědčené a do posledního detailu vyladěné recepty: všechno od nesmrtelných italských těstovin a decentních pokrmů jako z dobrého restaurantu po rychlovky k večeři. Nechybějí ani milované variace z trouby, těstovinové saláty, polévky či sladká jídla… Ať se rozhodnete vařit jakékoli z nich, úspěch vás nemine.
V kuchařce The Best of Apetit – Těstoviny najdete 7 kapitol:
- Co takhle dát si salát?
- Polévka je na stole!
- To nejlepší z těstovin
- Zapečte to!
- Gnocchi, noky & spol.
- Asijské bistro
- Velká knedlíčková cesta

Adresa pro případné vrácení zboží:
Burda International CZ, s. r. o., Přemyslovská 43, 130 00 Praha