
Termín
Platnost do 31. 7. 2020.
V ceně
- 0,5 kg marinovaných barbecue vepřových žeber
- salát coleslaw (100 g), chléb
nebo - 0,5 kg trhaného grilovaného vepřového bůčku
- česneková majonéza, rukola, chléb
Omezení
Voucher nelze využít v období od 20. 12. 2019 – 12. 1. 2020.
Jak uplatnit
- Rezervaci proveďte den předem na tel. 257 531 497.
- S sebou: nelze, vychutnejte si jídlo v příjemném prostředí restaurace.
Příplatky
- Provozovna nemá vlastní parkování. Parkovací možnosti v okolí si ověřte.
Storno podmínky
Změnu rezervace je možné provést nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Alergeny
Obsahuje následující alergeny:
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 7. 2020.
V ceně
- 0,5 kg marinovaných barbecue vepřových žeber
- salát coleslaw (100 g), chléb
- 0,5 kg trhaného grilovaného vepřového bůčku
- česneková majonéza, rukola, chléb
Omezení
Voucher nelze využít v období od 20. 12. 2019 – 12. 1. 2020.
Jak uplatnit
- Rezervaci proveďte den předem na tel. 257 531 497.
- S sebou: nelze, vychutnejte si jídlo v příjemném prostředí restaurace.
Příplatky
- Provozovna nemá vlastní parkování. Parkovací možnosti v okolí si ověřte.
Storno podmínky
Změnu rezervace je možné provést nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Alergeny
Obsahuje následující alergeny:
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Zlatá podkova přináší štěstí… a žebra s bůčkem!
Šťavnatá marinovaná žebra nebo grilovaný trhaný bůček, který na vás čeká v restauraci Zlatá podkova, jsou připravena speciálně pro vás. Restauraci najdete v Nerudově ulici, interiér je zařízený v duchu staročeské pivnice a libé vůně, které z ní vyházejí, stoupají rovnou do oken Pražského hradu.
Vybrat si můžete z různých variant. Dejte si 500 g žeber podávaných s coleslaw salátkem nebo 500 g bůčku, který je šťavnatý i křupavý zároveň díky jeho grilování po rozkrájení. Ve druhé variantě si pak můžete dopřát obojí.
Tip: K baště si objednejte půllitr točeného piva nebo si nechte otevřít některé z vyhlášených moravských vín.