Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Různé druhy masáží v délce 45–90 minut na výběr ze 4 druhů

4,8 / 5 Fyzio Sokol Michle Praha  (mapa) 91 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
jakub

dobrý den, zeptám se masírujete i dva lidi současně, či na sebe musí počkat? Dále pokud zvolím termín cca za měsíc, ale nedej bože by mi do toho něco vlezlo, dá se omluvit a vybrat náhradní termín?

Slevomat.cz

Dobrý den Jakube, zda je možné masírovat dva lidi v jeden čas, záleží na vytíženosti salonu.
Co se týče změny termínu, zde si přečtěte více: Online termíny: Voucher na konkrétní termín nelze stornovat. Je možná pouze změna rezervace, a to nejpozději 2 dny předem v pracovní dny. Při pozdější změně nebo nedostavení se na službu voucher bez náhrady propadá. Takový voucher nelze ani refundovat. Změna je možná maximálně jednou nebo po domluvě s poskytovatelem služby. Pro změnu prosím kontaktujte zákaznické oddělení Slevomat.cz na e-mailu podpora@slevomat.cz či telefonu +420 222 745 354.

Otevřené vouchery: Voucher lze v rámci 14denní zákonné lhůty od zakoupení stornovat. Při zrušení rezervace či změně v pracovní dny nejpozději 2 dny před domluveným termínem voucher zůstává v plné platnosti. Při zrušení rezervace či změně v kratší lhůtě voucher propadá v plné výši, takový voucher nelze refundovat. Změna je možná pouze jednou nebo po domluvě s poskytovatelem služby.
Hezký den, Gabča. :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru