Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Uvolněte své svaly i mysl: ruční masáž zad a šíje s možností terapie BioMat

4,7 / 5 Masáže Martina Špačková Brno - Střed  (mapa) 59 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Irens

Prosím, co je to Bio mat terapie.Dekuji za odpověď. Irena

Masáže Martina Špačková

Amethyst BioMat je podložka produkující dlouhovlnné infračervené záření , které prochází silnou vrstvu drcených krystalů ametystu, čímž dochází k produkci tepelné energie a celkovému hloubkovému prohřátí organismu.
Proč používat BioMat ?
Je efektivní zdroj aniontů a přírodního dlouhého infračerveného světla, které náš organismus potřebuje k produkci energie a tepla. Organismus potřebuje dlouhé infračervené světlo ke stimulaci látkové výměny (zejména při nedostatku pohybu). Anionty pomáhají k optimální funkci buněk a tím k zlepšenému okysličování tkáně.
Jaký je rozdíl mezi BioMat podložkou a elektrickou dečkou?

BioMat produkuje anionty a dlouhé červené světlo, které má schopnost proniknout do tkání do hloubky 15–20 cm. Prohřeje se tak celé tělo bez ohledu na to, která část těla je v přímém kontaktu s podložkou. Elektrické dečky prohřejí pouze povrch těla a neprodukují anionty.
Terapeutický efekt aniontů na organismus: – zlepšuje buněčný metabolismus přívod kyslíku do mozkové tkáně koncentraci a snižuje únavu náladu a psychický stav – zvyšuje tělesný výkon – urychluje regeneraci tkáně (hojení)

Terapeutické účinky infračerveného záření na organismus: – uvolnění svalové tkáně – urychlení metabolismu buněk – větší prokrvení a okysličení tkáně – zvýšená eliminace odpadu z tkání – stimulace procesu regenerace tkání – sedativní účinek na nervová zakončení

Více na www.salonkrasy.cz – otázky a odpovědi Ametyst Bio-Mat
Martina Špačková

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru