Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Osobní Virtuální trenér BODY IP! Inteligentní hi-tech fitness software pro dosažení vašich cílů. Předplatné na tři měsíce, půl roku nebo rok.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Monika

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat zdali je toto cvičení vhodné i pro cvičení bez sportovního náčiní.Do fitka nechodím a ráda bych schodila nějaké kilo a posílit zadek a stehna.Děkuji.

BODY IP

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Ano, právě pro Vás je program velice vhodný. Nejste sama, kdo nechce nebo nemůže do fitka chodit. Můžete si proto zvolit, zda chcete cvičit doma nebo i v kanceláři. Podle toho jsou pak voleny a navrhovány cviky s vlastní vahou, židlemi, stolem a tak podobně.

RadoN

Dobrý den! Lze voucher použít i na prodloužení již existujícího předplatného?

BODY IP

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Ano, lze, musíme to udělat manuálně, to ale není žádný problém. Stačí zaslat voucher na support@bodyip.cz.

Katarina

Dobrý den, umí se program nějak vypořádat s tím, že mám několikrát týdně standardní trénink bojových sportů a jednou pilates, zohlední i tyto tréninky nebo to bude jako bych tyto dny necvičila? A druhá věc, pokud jde o jídelníček, počítá se i s vegany? Předem děkuji za odpověď.

BODY IP

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Tyto tréninky Vám Trenér nezohlední, nemá možnost znát intenzitu tohoto Vašeho tréninku. Co se diety týče ta není problém.

Kateřina

Jsem tři měsíce v hubnoucím režimu, dole je 12 kg tuku, mé tělo už si relativně zvyklo na pravidelnou zátěž. Denně chodím 9000 kroků, fitko – aerobní cvičení, nordic walking, pilates, jóga, atd. Čili je možné, aby mi program pomohl posunout se dál, protože nejsem začátečník, stravuji se dle rozpisu a potřebuji, chci a mám ještě osm kilogramů „sundat.“ Jinými slovy je to program jen pro začátečníky nebo si umí poradit i s podobnými případy jako jsem já? Děkuji.

BODY IP

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Program Vám v každém případě pomůže – váš trénink neupadne do stereotypu, díky variabilitě cviků nedojde k navyknutí svalstva na stále stejnou opakovanou zátěž, tréninkový deník a vyhodnocení Vám zjednoduší celkový přehled. Na začátku zadáváte mimo jiné i míru Vaší zkušenosti, takže počáteční nastavení reflektuje fakt, že nejste začátečník. Což je vidět i Vašich výsledků 12 kg je opravdu slušné, gratulujeme a přejeme neztratit motivaci, k čemuž Vám Virtuální Trenér velmi rád pomůže.

Veronika

Dobrý den, zajímalo by mě, zda je možné v systému nastavit různé módy cvičení před každým cvičením? Např. někdy cvičím raději doma, ale někdy vyrážím do fitka. Děkuji.

BODY IP

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Ano, tyto změny jsou možné, každý další trénink je nově vypočítáván na základě zadání dat z předchozího

Linda

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli se dá začít (aktivovat účet na stránkách) až třeba na konci října, kdy končí platnost voucheru? Jde mi o to, že jsem těhotná, měla bych rodit v červenci, ale už teď se zajímám o následný pohyb a návrat do normálu a pomoc mi určitě přijde vhod, takže bych to ráda vyzkoušela… Stejně tak svoje míry a možnost cvičení doma nebo v posilovně budu znát až od srpna dál. Díky.

BODY IP

Dobrý den, to není vůbec problém, kdykoli během platnosti voucheru. Přejeme klidný průběh a těšíme se na Vás až začnete cvičit!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru