Tác indonéských specialit: krevety, ryba mahi-mahi, hovězí i kuřecí maso aj. pro 3–4 osoby
Přehled nabídky
Kužel mezi tvary vítězí na plné čáře: a to jak na poli geometrie, tak v gastronomii.
Vydejte se na gurmánský výlet za exotikou – indonéský master chef Faarudin Wau pro vás připravil opravdu wau menu: v restauraci & kavárně Garuda se vám v plné parádě předvede slavnostní Tumpeng. Co to je? Efektní degustační tác s mohylou rýže v obležení mnoha lahůdek.
„Moc hezké prostředí, zkušený a moc příjemný personál, jídlo skvělé. Pro mě super zážitek.“ (Monika, 22. 8. 2019)
A čeká vás opravdu bohatá indonéská hostina, takže ke stolu usedněte klidně ve čtyřech. Těšte se na farmářské kuře i kachnu, hovězí maso a velké tygří krevety, ale také na vegetariánské speciality s tofu a tempehem či rybu mahi-mahi.
Že některé názvy (nebo většinu) slyšíte poprvé? Není divu – ale číšníci vás jednotlivými chody provedou, odtajní tajuplná jména a doporučí, co se k čemu hodí. Přidají i tipy z nápojového lístku: zkuste čajové směsi, čerstvé ovocné šťávy a na závěr indonéskou kávu.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.