Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

6hodinový fotografický kurz v českých zoo s profíkem Patrikem Staňkem

4,7 / 5 Patrik Staněk - Photographer (11 poboček) Plzeň  (mapa) 62 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Pavlína Albrechtová

Dobrý den, máme nikon d3200 18–55mm, bude ten to fotoaparát na Váš kurz stačit, nemáme už nic jiného navíc a ani nevím jaký objektiv, když tak přikoupit, Albrechtová.

Patrik Staněk - Photographer

Dobrý den, kurz je zaměřen na základy fotografování, pochopení funkci fotoaparátu, kompozici či na co si dávat pozor. Tudíž je Váš fotoaparát naprosto dostačující. V případě, že by jste chtěla poradit s nějakým delším objektivem, tak mě klidně kontaktujte na email@patrikstanek.cz nebo 737 333 337.

Monika

Dobrý den, je problém, pokud mám pouze jeden objektiv a nemohu si tedy vyměnit za jiný?
 Děkuji

Patrik Staněk - Photographer

Dobrý den, to problém určitě není. Jedná se o kurz pro začátečníky, kde je podstatou pochopit fungování fotoaparátu a naučit se ho používat. Tudíž vlastněná technika a počet objektivů není rozhodující. 😉 Budu se těšit na viděnou.

Alexandr

Dobrý den,
velmi uvažuji o kurzu pro svoji manželku k Vánocům. Bohužel jak ji znám, je velmi stydliva a sama by nešla. Já moc nefotím a nevidím se v tom, ale udělal bych své ženě rád radost. Chci se tedy zeptat. Šlo by, aby jsem s ní mohl jít do zoo jako doprovod bez koupě kurzu?

Patrik Staněk - Photographer

Dobrý den, jedná se o kurz fotografování a nikoliv o rodinnou návštěvu zoologické zahrady… Dělám kurzy pro 7 lidí právě z důvodu, aby se nejednalo o velkou skupinu, mohl jsem se věnovat účastníkům individuálně a také jsme nebránili návštěvníkům zoologických zahrad v průchodu kolem naší skupiny. Každopádně není problém, že s manželkou budete ráno na první 1,5 hodině teorie a poté se sejdete například na přestávce na oběd…

Evžen

Dobrý den,
musí mít člověk normální fotoaparát nebo postačí mobilní telefon se 48mpx?

Patrik Staněk - Photographer

Dobrý den, na kurz je ideální mít zrcadlovku nebo bezzrcadlovku s výměními objektivy, případně systémový kompakt s možností manuálního nastavení. U mobilních telefonů je sice omezená možnost manuálního nastavení, ale určitě není vhodný na fotografování pohybujících se objektů. Doporučil bych tedy pro případnou účast na mých workshopech si třeba fotoaparát zapůjčit. ;)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru