Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vyberte si, jaká vafle osladí váš den. Šlehačka, ovoce i premium verze s čokoládou

4,4 / 5 Waflounek České Budějovice  (mapa) 211 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Diana Šubrtová

Ohledně Vaší odpovědi před 16 dny s tím,že Slevomat je o tom informován.Dnes jsem si na lince Slevomatu toto ověřovala a tuto informaci tam nemají a celou věc budou prověřovat.Penize mi budou za 8 Voucherů vráceny a další postup nechám na Slevomatu.

Waflounek

Nevím, s kým jste danou záležitost konzultovala, nic méně Vás mohu odkázat na pana Janštu. Provozovna je nyní v provozu v případě, že by jste si to rozmyslela, určitě najdeme společné řešení jak se Vám kompenzovat. Ještě jednou se Vám omlouváme.
Rád bych zde upozornil na novou otevírací dobu tj Po-Pá 11:00–20:00.

Diana Šubrtová

Dobrý den,mám 8 Voucherů,bohužel není možnost je uplatnit na dané provozovně, permanentně zavřeno a žádné info o zrušení, otevření,nikdo uvnitř,místo téměř opuštěné.Dnes v 14.30.,jsme opět zkusili tahat za dveře, marně.Kontaktuji Slevomat a budu chtít vrácení peněz za 8 Voucherů.Nebaví mě už opakovaně zkoušet jestli provozovna vůbec ještě funguje.Velké zklamání,stačilo by vyvěsit info.

Diana Šubrtová

Ještě k předchozímu dotazu.Někde tady čtu,že máte info na fb,není mojí povinností mít kvůli Vám fb,nejsem příznivcem této věci.

Waflounek

Dobrý den, velice se omlouváme, bohužel se vyskytl problém, z technického hlediska má provozovna vyšší nároky na protipožární bezpečnost než doposud, nově rekolaudované prostory potřebovali obměnu požární techniky a požárního řešení provozovny. Tato změna si vyžádala i schválení krajské hygienické stanice a stavebního úřadu. Informace měla být uvedena na lístečku na dveřích provozovny, jsme si chyby vědomi, budeme dělat vše pro to aby se to v budoucnu nestalo.

Petra Svobodová

Dobrý den, opět zavřeno. Mohu se zeptat, kdy budete mít otevřeno?

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro,
restaurace je z důvodu rekolaudace uzavřena do středy 30.10., od čtvrtka 31.10. bude opět otevřeno.
Hezký den, Gabča. :)

Jana Šedová

Dobrý den, tak dnes opět zavřeno – rekonstrukce. Proč toto info nikde není?

Waflounek

Dobrý den, informace je zveřejněná na našich facebookových stránkách, byl uvědomen i Slevomat a dámejidlo.cz Nic méně velice si vážíme Vás jako zákazníka, proto nabízím 2 waffle dle vlastního výběru jako kompenzaci.

S omluvou
Zdeněk Novotný

Jana Šedová

Dobrý den, dnes jsme byli na uvedené adrese a provozovna je zavřená???

Waflounek

Dobrý den, podle nastavené provozní doby je provozovna v pondělí zavřená. Uterý, Středa, Čtvrtek od 7–17, Pátek a Sobota od 13:00–23:00. V případě nutnosti mně neváhejte kontaktovat : 727941669. Dovoluji si Vás upozornit, že otevírací doba se v nejbližších dnech bude měnit.

S pozdravem
(provozovatel)
Zdeněk Novotný

d s

Dobrý den, používáte skutečnou šlehačku (tedy 100% ze smetany ke šlehání) nebo rostlinou náhražku? Je Vaše šlehačka slazená nebo neslazená?

Waflounek

Dobrý den, používáme šlehačku značky Rioba, která je tvořena z 95% smetany. Všechny používané ingredience jsou na velmi dobré úrovni kvality. Nic méně šlehačka je slazená.

Pavel Florián

Dobrý den, máte v nabídce také bezlepkové wafle??? Děkuji

Waflounek

Dobrý den, bohužel všechny naše produkty obsahují lepek, ale v případě, že dáte dostatečně dopředu vědět jsme ochotni vymyslet recepturu waffle přímo pro Vás. Třeba zaujmeme větší okruh zákazníku. :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru