
Termín
Platnost do 30. 6. 2020.
V ceně
- 300 g hovězího tataráku z falešné svíčkové (namíchaný či nenamíchaný)
- neomezené množství topinek a česneku
- Termín si doporučujeme zamluvit předem na tel. 602 659 257 nebo na mailu napivo@pivniceubazenu.cz
- Nahlaste jméno a kód voucheru.
- Doporučuje se včasná rezervace termínu.
Rezervaci je třeba zrušit alespoň 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 6. 2020.
V ceně
- 500 g hovězího tataráku z falešné svíčkové (namíchaný či nenamíchaný)
- neomezené množství topinek a česneku
- Termín si doporučujeme zamluvit předem na tel. 602 659 257 nebo na mailu napivo@pivniceubazenu.cz
- Nahlaste jméno a kód voucheru.
- Doporučuje se včasná rezervace termínu.
Rezervaci je třeba zrušit alespoň 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
To, že se protiklady přitahují, platí i v kuchyni. Vezměte si třeba takové topinky, které nemohou být bez horké lázně, a tatarák, který se tepelným úpravám vyhýbá. A jak jim to šlape!
Pokud téhle dvojici také fandíte, nevynechejte návštěvu pivnice U Bazénu, kde vám připraví pěknou porcičku tataráku a k ní donesou tolik zlatavých topinek, kolik si budete přát.
V nabídce je 300 a 500 g masa, v obou případech se můžete rozhodnout, jestli natrénujete své kulinářské umění a namícháte si ho sami, nebo tuto činnost přenecháte na kuchaři, což vám ostatně místní vřele doporučují.
A nyní by měli zbystřit všichni milovníci piva, kteří rádi ochutnávají pěnivé moky z menších pivovarů. Právě na ty se tu specializují, a každý týden je tak na čepu originální nabídka, která stojí za košt. Objevuje se tu třeba Nachmelený Janek, Valášek nebo pivo ze Cvikova.