Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Rychleschnoucí osuška z mikrovlákna + plážová taška jako dárek!

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Jana

Souhlasím s paní Andreou. Osušky nejsou vůbec savé! Budu odstupvat od smlouvy dle zákona, ve 14 ti denní lhůtě.

nakuptechytre.cz

Hezký den Jano, právo kupujícího na vrácení zboží ve 14 denní lhůtě plně respektujeme, tyto požadavky vyřizujeme obratem po obdržení reklamace. Děkujeme za příspěvek.

Pavel

Mám stejnou zkušenost jako paní Andrea, proto budu využívat 14-ti denní lhůty na vrácení zboží dle zákona, bez udání důvodu. Osuška vůbec nesaje!

nakuptechytre.cz

Dobrý den Pavle, právo kupujícího na vrácení zboží ve 14 denní lhůtě plně respektujeme, tyto požadavky vyřizujeme obratem po obdržení reklamace. Děkujeme za příspěvek.

Andrea

bohužel nesouhlasím s větou: Vodu z těla setře, a máte zároveň pocit sucha po použití. A to jsem jich koupila 10ks, takže tak. Každopádně každý zjistí hned jak jí bude mít doma. Jen jsem chtěla upozornit na savost.

nakuptechytre.cz

Hezký den Andreo, existují různé technologické postupy v procesu výroby mikrovlákna. V tomto případě se jedná o postup zaměřený na výrobu materiálu, kterého předností je rychlé schnutí. Z tohoto důvodu je v porovnaní s jinými materiály savost nižší. Děkujeme za Váš dotaz.

Andrea

Dobrý den,
jen bych chtěla upozornit na tuto osušku, je opravdu pěkná ale savost je minimálni. Maximálně je dobrá k vodě na ležení.

Slevomat.cz

Prioritou osušky je, že je rychleschnoucí. Vodu z těla setře, a máte zároveň pocit sucha po použití. Vodu tedy do hloubi vláken úplně nenasaje, rychle ji vytřepete. Další výbornou vlastností je její hřejivost. Je tedy určena hlavně na pláže, k vodě, na ležení i utírání zároveň. Výborně se rovněž udržuje, po oprání je brzy suchá a krásně drží barvu i tvar.

Hana

A jaká je tedy z druhé strany?

Hana

Je osuška proužkovaná z obou stran nebo je z druhé strany bílá?

nakuptechytre.cz

Pěkný den Hano, osuška je proužkovaná pouze z jedné strany. Děkujeme za dotaz.

Lenka

Osuška je určena i na pláž, chtěla bych vědět do jak malého balíčku ji lze složit. Jestli je jako klasická froté osuška nebo menší.

Slevomat.cz

Osuška je velmi skladná, mikrovlákno lze stlačit do válečku cca 26×9cm. Po rozvinutí se opět pěkně načechrá.

Dana

Dobrý den, nikde neuvádíte, jaká je savost osušky. Dá se s ní dobře utřít nebo vodu spíše odpuzuje a je určena spíš na ležení v suchu?

Slevomat.cz

Prioritou osušky je, že je rychleschnoucí. Vodu z těla setře, a máte zároveň pocit sucha po použití. Vodu tedy do hloubi vláken úplně nenasaje, rychle ji vytřepete. Další výbornou vlastností je její hřejivost.
Je tedy určena hlavně na pláže, k vodě, na ležení i utírání zároveň. Výborně se rovněž udržuje, po oprání je brzy suchá a krásně drží barvu i tvar.

ivka

Chtěla bych vědět rozměry složené osušky.

Slevomat.cz

Ivko, složit můžete např.čtverec 38×38cm, na výšku 1,5–3cm, podle toho jak osušku stlačíte.....

Magdalena

Dobrý den, u zelené osušky je uvedeno „trávově zelená“. Na mém monitoru se ale jeví spíš jako limetková, trávově zelená mi přijde jen ta taška. Jak to tedy je? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Magdaleno. Monitor může barvy skutečně zkreslovat, ale máte pravdu, že taška má trávově zelenou barvu o určitý stupeň tmavší než osuška.

Dana

Dobrý den,
je osuška z obou stran stejná, tj. s vlasem, nebo je z rubu hladká ?
 Děkuji

nakuptechytre.cz

Dobrý den paní Dana, osuška je z rubu hladká. Děkujeme za Váš dotaz.

Pavel

Dobrý den, jaké jsou identifikační údaje této spolěnosti? Nikde nejsou uvedeny a stránky sou zde jen na facebook.

nakuptechytre.cz

Dobrý den Pavle, které identifikační údaje máte konkrétně na mysli? Předem děkujeme za doplnění Vášho dotazu.

Jitka

Dobrý den,
chci si objednat, ale v nabídce je uvedena možnost osobního odběru zdarma v prodejně Green-decor v Praze 3. To už tedy neplatí?

nakuptechytre.cz

Dobrý den Jitko, tato možnost je samozřejmě nadále aktuální, IT chybičku jsme již odstranili. Děkujeme za upozornění.

Iva

Jak rychle mohou být osušky k vyzvednutí/o­sobnímu odběru, provedu -li dnes úhradu voucheru? Odjíždíme na dovolenou příští pátek.

nakuptechytre.cz

Pěkný den Ivčo, když dnes do 17:00 provedete objednávku zboží na našem e-shopu (samozřejmě s platným kódem voucheru), zítra objednávku odesíláme. Dodací lhůty: Os. odb. Praha = 1 den, Uloženka.cz = 1 den, PPL + PPL Partners = 2dni (+1 berte prosím jako rezervu). Děkujeme za Váš dotaz.

nakuptechytre.cz

Dobrý den,
na základě zvyšujícího se počtu žádostí od zákazníků, jsme se rozhodli rozšířit doručování objednávek o další způsob, a to o „Osobní odběr prostřednictvím sítě výdejních míst Uloženka.cz“
Pobočku Uloženky, na které si přejete svoji objednávku vyzvednout, uveďte prosím do pole „Poznámka“ v Objednávkovém formuláři na stránkách e-shopu.
Poplatek za vyzvednutí ve výši 60,–Kč uhraďte prosím v hotovosti na pobočce při vyzvednutí.
Děkujeme.

Zuzana

Také bych měla zájem o uloženku, poštovné je velmi drahé.

nakuptechytre.cz

Dobrý den Zuzano, uvědomujeme jsi, že uvedená cena poštovného je vyšší (minimálně z hlediska poměru k ceně voucheru). Při jejím stanovení jsme vycházeli ze svých možností a námi reálně vynaložených nákladů na zaslání prostřednictvím různých kurýrních služeb. Možnost uloženky pro tento krát nevyužijeme, je tomu tak z administrativních důvodů. V této chvíli jednáme spíše s PPL Partners o znížení poplatků za osobní odběr v síti jejich partnerů, které mají ve více jak 50 městech po celé ČR (v této chvíli je bohužel cena stejná, jak u doručení kurýrem na vybranou adresu). Jakmile to bude možné, cenu poštovného okamžitě upravíme směrem dolů. Děkujeme za porozumění.

Andrea Štěpánová

Dobrý den, otázka na dodavatele: nebyla by osuška v červené barvě za tuto cenu?

nakuptechytre.cz

Dobrý den Andreo, děkujeme za Váš dotaz. Mrzí nás to, k dispozici jsou pouze čtyři barevné odstíny uvedené v nabídce. Věříme, že se Vám některý z nich zalíbí.

Ivča

Dobrý den, v objednávkovém formuláři je nabízeno i doručení na Uloženku, ale u popisu zboží tato možnost nanabízena není. Jaká je cena přepravného pokud bych si vybrala doručení na Uloženku? Děkuji za informaci.

nakuptechytre.cz

Hezký den Ivčo, z administrativních důvodů jsme se pro tento krát rozhodli doruční prostřednictvím Uloženky nenabízet. Informace v objadnávkovém formuláři byla neaktuální.
Děkujeme Vám za upozornení, chybičku jsme již ostranili. Objednání je v této chvíli přesměrováno na naše stránky. Děkujeme za pochopení.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru