Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Víkendový kurz kreslení pravou mozkovou hemisférou

4,8 / 5 Pro Svůj Úsměv (9 poboček) Ostrava  (mapa) 378 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Havlíčková

Dobrý den, máte volné místo pro 2 osoby 22.2–23.2 v Českých Budějovicich.Jestli ano, rezervujte mi je,pošlu číslo woucherů. Děkuji za odpověď Havlíčkova

Pro Svůj Úsměv

Hezký den,
Pokud na našich stránkách u termínu vidíte VOLNÁ MÍSTA, místo na kurzu je. POSLEDNÍ VOLNÁ MÍSTA znamená, že chybí cca 4 místa do obsazení. Uvádíme i poslední 1 nebo 2 volná místa a samozřejmě OBSAZENO (možnost náhradníků). Každý den obsazenost Ve Vámi uvedeném termínu a městě místo je. Pošlete nám prosím na e-mail info@prosvujusmev.cz čísla voucherů a jejich platnost s žádostí o rezervaci. Místo Vám tam držíme :-)
Usměvavý den :-)
Ivana a Martin Hesovi

Veronika

Dobrý den, kolik účastníků je na kurzu? Děkuji

Pro Svůj Úsměv

Hezký den. Toto je u každého lektora/lektorky jiné. Síly rozkládáme tak, abychom u každého účastníka byli co 5 – 10 minut kvůli individuálnímu přístupu, který je pro nás důležitý. Snažíme se, aby byl každý se svým portrétem nad očekávání spokojený. Tím, že se na každém z našich kurzů vyučuje pouze jen daná technika kresby či malby, není problém mít na kurzu třeba 15 lidí. Toto je ale u každého lektora/lektorky rozdílné. Někdo zvládne raději o pár lidí méně a jiný o 2 – 3 více. Víc lidí už ale určitě ne.
Snad jsme s odpovědí alespoň trochu pomohli a budeme se případně těšit na setkání na kurzu 😃
Usměvavý den přejí manželé Hesovi

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru