Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Střih, regenerace, mytí i styling pro ženy či muže NEBO ozdravení a vyhlazení poškozených vlasů revoluční metodou Global keratin.

Vlasové studio MŠ (2 pobočky) Plzeň  (mapa) 85 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Lenka

Dobrý den, chci se zeptat, zdali je lepší vlasy barvit před nebo po aplikaci keratinu. Jde mi o vymívání barvy, jelikož si vlasy barvím na červeno, která se vymívá extrémně rychle. Je tedy možné, že barva pod keratinem déle vydrží a je tedy lepší prvně nabarvit? Děkuji za odpověď.

Michal Švec

Global keratin nemá na barvu vliv, ale je nejlepsí Gk použít dva týdny před nebo po aplikaci barvy, jelikož vlas je nasycený barvou Gk systém by nemusel mít uplně 100% výsledek

Tereza

Dobrý den, doporučil by jste aplikaci brazilského keratinu i 15-tileté holce? V poslední době mi vlasy začali strašně padat a zřetelně mi zřídly. Myslíte, že by mi tato kůra pomohla? Děkuji

Michal Švec

Gk keratin vlasy vyživuje a hydratuje, pomáhá zvlhčovat pokožku hlavy. Vlasy omlazuje, posiluje a opakovaná kůra napomáhá růstu vlasů. Tudíž bych hned po první aplikaci nečekal že vlasy přestanou ůplně padat. Padání vlasů může být genetické, padání se nikdy úplně nezastaví ale spíše omezý a zpomalý. Druhá možnost je stress a je možné že po nějaké době padání samo přestane. Gk bych doporučil protože jeho ozdravné ůčinky jsou jedinečné a doporučil bych vám i speciální péči na doma proti padání vlasů.

Mája Stoklasová Polívková

Zdravím,
přirozeně mám velmi jemné vlasy, které se snadno poškodí a hodně se mi ulamují konečky. byla jsem i u specialisty, zda neexistuje nějaká hormonální léčba, ale je to genetická dispozice. Zeptám se zda mi keratinové ošetření doporučíte a jaké mám očekávat výsledky? Narovná to vlasy jak je vidět z fotky? Děkuji

Michal Švec

Z fotky jde poznat že vlasy před ošetřením jsou krepaté a lehce vlnité, vlas bych v této fazi přirovnal ke kůře stromu, (vlasy hrubé na dotek) po použití Gk péče obalí vlas hladká vrstva a vlasy se tím vyhladí a natáhnou. Pokud jste přirozeně hodně kudrnatá a chcete mít rovné vlasy zvolil bych raději přípravek speciálně na narovnání vlasů. Ve vašem případě bych ale volil Gk, vlasy se po ošetření změní na krásně hladké. Na ulamující konečky bych vám poradil pořídit si na doma speciální sérum Gk na konečky vlasů který slouží ještě jako následná péče po Gk systému. Cena séra je 399,– . Jinak vaše vlasy neznám takže diagnostika se dělá težce ale snad sem vám trochu poradil :)

Jindřich Rakušan

Hezký pátek,


rád bych se zeptal ,když si koupím poukaz a domluvíme se termín, ostříháte mne přímo Vy pane Švec? Anebo to je podle toho kdo jak má službu? 


Díky moc:-)
Michal Švec

není to určené podle služby, když si domluvíme spolecný termín budu vas stříhat já, pokud byste měl zájem o kolegyni není problém :)

Jana

Dobrý den,
omlouvám se za trochu hloupý dotaz, ale chtěla jsem se zeptat, zda po aplikaci brazilského keratinu lze vlasy barvit.

Michal Švec

ano vlasy lze barvit bez problému, jelikož se jedna o hloubkovou regeneraci vlasu doporucuji vlasy barvit až dva týdny po aplikaci

Michal Švec

Dobrý den, bežně to jsou vlasy na ramena.

Alice

Dobrý den, jaké je rozhraní pro střední vlasy?

Michal Švec

Dobrý den, bežně to jsou vlasy na ramena.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru