Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Voňavé tvoření: 3hodinový workshop výroby botanické vůně

5,0 / 5 Aroma ateliér Praha  (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Pavla

Dobry den,strasne touzim po sve prirodni vuni, vas Atelier mi je ze vsech stran doporucovan.mela bych nekolik otazek.

1/ Chtela bych si nechat toto darovat j.vanocni darek,myslite,ze budete akci opakovat i po novem roce?
2/Botanicka vune,co si pod tim mam presne predstavit?Je to totez jako vune na miru bez jakehokoli omezeni?
3/trochu se obavam,jestli mi parfem opravdu bude vonet.zkousela jsem michat jiz hodne oleju,pouzila jen 'oblibene'jed­noslozkove oleje,vysledek vzdy mizerny.jakou mate u vas zkusenost se spokojenosti?od­chazel nekdy nekdo nespokojeny?
Strasne moc dekuji a tesim se!

Aroma ateliér

Pavlo, dobrý den,
děkuji za Váš zájem, velmi si jej vážím. Těší mne, že je Vám Aroma ateliér doporučován.
V této chvíli Vám nemohu sdělit, zda se tento workshop připravený ve spolupráci se Slevomatem, bude opakovat. Prozatím jsou termíny dané a to 30.10. a 21.11.2019.
Botanická vůně je název pro vůni, která je vytvořena na základě parfemářských zásad pouze z rostlinných těkavých látek bez syntetických ingrediencí. O tom, jaké jsou možnosti a limity botanické a syntetické vůně, si budeme povídat na workshopu. Jinak “Osobní vůně na míru” je název workshopu pro individuální setkání v Aroma ateliéru pro jednu osobu. Zde je nabízen workshop “Voňavé tvoření: 3hodinový workshop výroby botanické vůně”, což je skupinový workshop.
Co se týká Vaší obavy, záleží na očekávání. Pracuji také jako designérka vůní pro kosmetické společnosti z České a Slovenské republiky. Produktů s mým designem vůně se prodalo přes dvacet pět tisíc, což není málo ani moc, ale vždy vonným kompozicím předchází dlouhý vývoj. Co Vám mohu zaručit je, že na tříhodinovém skupinovém workshopu s Vámi budu sdílet své tipy a zkušenosti, poradím Vám s těkavostí, horizontálními i vertikálními akordy, poměry a celkovou architekturou vůně. Naučíte se jednu profesionální metodu míchání vonných kompozic. Budete mít možnost objevit skutečně vzácné ingredience. Výsledná vůně však bude záviset na Vás a bude na Vašem úhlu pohledu, zda budete celkově s workshopem spokojená. Workshop stejně jako vůně je vždy o emoci a zážitku, který vyvolává.
Přeji Vám vše dobré,
Kateřina, Aroma ateliér

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru