Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

149 Kč za vstupné PRO DVA na romantický zámek Potštejn. V nabídce také rodinná varianta včetně vstupu do Pohádkova a Bubákova!

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Pavlína

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co vše je v té rodinné vstupence za 299,– Kč ? .....je tam prohlídka zámku, Pohádkov a i Bubákov? …nebo jen prohlídka zámku a Pohádkov?

Kateřina Skalická

Dobrý den, máte pravdu, je tam prohlídka zámku, Bubákov a Pohádkov. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Radka

Dobrý den, dceři bude v srpnu 6 i ona platí za vstup? A je prohlídka Bubákova vhodná i pro ni? Děkuji za odpověď !

Kateřina Skalická

Dobrý den, na prohlídku zámku půjde Vaše dcera zdarma, ovšem do Bubákova a Pohádkova platí všichni. Prohlídka zámeckého sklepení je doporučována osobám od 6 let, ale každé dítě je jiné povahy. Chodí k nám opakovaně i čtyřleté děti, které Bubákov milují, ovšem někdy ze sklepení uteče třeba i 15ti letá slečna. Každopádně se lze z první místnosti bezpečně vrátit:-)

Štěpánka Hrušková

Dobrý den .chtěla jsem se zeptat jestli je nutná rezervace prohlídky,pokud chceme zámek navštívit v otvírací hodiny a kdy je prohlídka v kostýmech .Děkuji Hrušková

Kateřina Skalická

Dobrý den, rezervace prohlídky interiérů není nutná, ale Bubákov bývá zaplněn a je proto doporučeno si prohlídku sklepení předem rezervovat, ať dlouho nečekáte. Hrané prohlídky v kostýmech začnou od května. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Lucka

Dobrý den,
máme děti 8 a 4 roky. Nechceme do bubákova. Pokud tomu dobře rozumím, tak bychom si měli koupit prohlídku zámku a Pohádkov (80+80+50+30+­30+30). Je to tak? Vztahuje se na prohlídku bez bubákova akce?

Kateřina Skalická

Dobrý den, máte úplnou pravdu. Pokud někdo nechce do Bubákova, máme pro něj Pohádkov a v plné ceně zaplatí 300,– Kč. Od května budeme rodinám nabízet také hrané prohlídky zámku, což by ve Vašem případě bylo asi v kombinaci s Pohádkovem nejvhodnější. Budeme se na Vás těšit.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru