Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

4chodová večeře od špičkového šéfkuchaře podávaná vysoko nad zemí

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Dinner in the Sky

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

4chodové menu podávané na vyhlídkové plošině zavěšené 50 metrů nad zemí pro 1 osobu

  • Nealko nápoje, bílé a červené víno, šumivé víno, pivo
  • Menu sestavil portugalský šéfkuchař Manel Lino z pražské restaurace Gallery 44 
    • Marinované tygří krevety s tomatovým dashi, dušeným pórkem a zelenými olivami (pro vegetariány místo krevet feta sýr)
    • Pečené barevné mrkve s dvojí quinoou, omáčka z kokosového mléka a kmínu, zeleninový vývar
    • Pečený entrecôte s restovanými houbami shimeji, hlívou ústřičnou, pyré z jedlých kaštanů, omáčka bordelaise – demi-glace vyšlehaný s morkem a pažitkou (pro vegetariány místo hovězího masa lilek s teriyaki omáčkou)
    • Zmrzlina z balsamica z portského vína, sněhové pusinky z červené řepy
  • Čas strávený ve vzduchu: 60 minut 

Omezení

Voucher můžete využít na 4chodové večeře Dinner in the Sky, které se konají v září 2019. Platí na kterýkoli den od 17:30 hodin. 

  • Rezervace: Proveďte prostřednictvím online formuláře, kde si rovnou vyberete termín. Do pole Poukaz zadejte kód voucheru a zvolte uplatnit. Termíny se rychle plní, proto doporučujeme rezervaci co nejdříve
  • Do zvláštních požadavků můžete uvést alergie či požadavky na vegetariánské jídlo.
  • Důležité: V rezervačním systému není možné rezervovat lichý počet míst, pokud tedy máte např. jen jeden voucher, kontaktujte provozovatele na shop@dinnerinthesky.cz – udělají vám rezervaci ručně.
  • Na akci se pak dostavte alespoň 20 minut předem a mějte u sebe kód voucheru, personál ho ověří.
  • Tip: Dobře se oblékněte, nahoře je chladněji než dole.
  • Na plošinu mohou i vozíčkáři. 
  • Minimální výška je 150 cm.
  • Děti a nezletilí musí být v doprovodu dospělé osoby. 

Změna času je možná za příplatek.

Provedením rezervace se voucher bere jako uplatněný a není ho možné stornovat ani refundovat. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

3 380 Kč −7 % 3 149 Kč
3 380 Kč −7 % 3 149 Kč
Do Prahy se plošina vrací po jednom roce
Na přání i vegetariánské nebo bezlepkové menu
Vaří kuchařï z Gallery 44, v ceně i nápoje

Jako předkrm jízda do 50 metrů, jako hlavní chod věžičky z ptačí perspektivy a výhled do dáli jako dezert. A k tomu skvělé jídlo!

Připravte se na neskutečný zážitek kombinující skvostné jídlo s vysoce netradičním prostředím! Před vámi 4chodové menu od špičkového šéfkuchaře, který vařil v michelinských podnicích, pod vámi zeleň Riegrových sadů a kolem vás? Nic! Jen vzduch a výhled, který vám vyrazí dech. To je Dinner in the Sky, večeře podávaná na plošině až 50 m nad zemí.

Plošina bude v Praze od 5. do 22. září 2019, vrací se sem opět po roce, protože putuje po světě. Zákazníci, kteří si večeři ve výšce vychutnali v předchozích letech, jsou nadšení: „Skutečně jedinečné, předčilo očekávání, a to jsem už leccos zažila (jak z hlediska enogastronomie, tak i v oblasti extrémních a adrenalinových aktivit). Možná zaslechnete názory, že je to předražené, profláklé apod. – nevěřit :) Byli jsme velmi spokojeni.“ Arianne, 8. 9. 2017 

Večeře v oblacích

A co vás vlastně čeká? Usednete na vyhlídkovou plošinu a necháte se jeřábem vynést do úctyhodné výšky. Nebudou kolem vás žádné zdi ani pevná zem pod nohama.

Tím ale zážitek zdaleka nekončí. Uprostřed plošiny se budou zručně ohánět kuchaři z pražské restaurace Gallery 44 (a možná se vám poštěstí natrefit i na šéfkuchaře Manela Lina osobně), kteří vám připraví a naservírují 4chodovou večeři. Nebeský barman k ní přidá skleničku vína i nealka, aby byla atmosféra dokonalá. Celá akce trvá 60 minut a nechá ve vás hluboký dojem. 

Tip: Dobře se oblékněte, nahoře je chladněji než dole.

Na čem si pochutnáte 

Letošní menu připravil talentovaný portugalský šéfkuchař Manel Lino, který vařil v restauracích ověnčených michelinskými hvězdami, například Mugaritz nebo El Celler de can Roca či pod vedením věhlasné katalánské šéfkuchařky Carme Ruscalleda. V Praze hostuje v restauraci Gallery 44. 

A co se bude podávat?

  • Marinované tygří krevety s tomatovým dashi, dušeným pórkem a zelenými olivami (pro vegetariány místo krevet feta sýr)
  • Pečené barevné mrkve s dvojí quinoou, omáčka z kokosového mléka a kmínu, zeleninový vývar
  • Pečený entrecôte s restovanými houbami shimeji, hlívou ústřičnou, pyré z jedlých kaštanů, omáčka bordelaise – demi-glace vyšlehaný s morkem a pažitkou (pro vegetariány místo hovězího masa lilek s teriyaki omáčkou)
  • Zmrzlina z balsamica z portského vína, sněhové pusinky z červené řepy

Není se čeho bát

Nespadne to s námi? Nespadne! Plošinu jistí jeřáb a 16 ocelových lan, budete v bezpečí. Navíc si zapnete bezpečnostní pásy. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita