Původní již ukončená nabídka

4chodová večeře od špičkového šéfkuchaře podávaná vysoko nad zemí

4,7 / 5 Dinner in the Sky Praha  (mapa) 5 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Dinner in the Sky

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Opravdu nevšední zážitek, který stojí za to! Výhled na Prahu je famózní a přitom lahodné jídlo…

Lizatko03
Do Prahy se plošina vrací po jednom roce
Na přání i vegetariánské nebo bezlepkové menu
Vaří kuchařï z Gallery 44, v ceně i nápoje
Varianty (1)
Do Prahy se plošina vrací po jednom roce
Na přání i vegetariánské nebo bezlepkové menu
Vaří kuchařï z Gallery 44, v ceně i nápoje

Jako předkrm jízda do 50 metrů, jako hlavní chod věžičky z ptačí perspektivy a výhled do dáli jako dezert. A k tomu skvělé jídlo!

Připravte se na neskutečný zážitek kombinující skvostné jídlo s vysoce netradičním prostředím! Před vámi 4chodové menu od špičkového šéfkuchaře, který vařil v michelinských podnicích, pod vámi zeleň Riegrových sadů a kolem vás? Nic! Jen vzduch a výhled, který vám vyrazí dech. To je Dinner in the Sky, večeře podávaná na plošině až 50 m nad zemí.

Plošina bude v Praze od 5. do 22. září 2019, vrací se sem opět po roce, protože putuje po světě. Zákazníci, kteří si večeři ve výšce vychutnali v předchozích letech, jsou nadšení: „Skutečně jedinečné, předčilo očekávání, a to jsem už leccos zažila (jak z hlediska enogastronomie, tak i v oblasti extrémních a adrenalinových aktivit). Možná zaslechnete názory, že je to předražené, profláklé apod. – nevěřit :) Byli jsme velmi spokojeni.“ Arianne, 8. 9. 2017 

Večeře v oblacích

A co vás vlastně čeká? Usednete na vyhlídkovou plošinu a necháte se jeřábem vynést do úctyhodné výšky. Nebudou kolem vás žádné zdi ani pevná zem pod nohama.

Tím ale zážitek zdaleka nekončí. Uprostřed plošiny se budou zručně ohánět kuchaři z pražské restaurace Gallery 44 (a možná se vám poštěstí natrefit i na šéfkuchaře Manela Lina osobně), kteří vám připraví a naservírují 4chodovou večeři. Nebeský barman k ní přidá skleničku vína i nealka, aby byla atmosféra dokonalá. Celá akce trvá 60 minut a nechá ve vás hluboký dojem. 

Tip: Dobře se oblékněte, nahoře je chladněji než dole.

Na čem si pochutnáte 

Letošní menu připravil talentovaný portugalský šéfkuchař Manel Lino, který vařil v restauracích ověnčených michelinskými hvězdami, například Mugaritz nebo El Celler de can Roca či pod vedením věhlasné katalánské šéfkuchařky Carme Ruscalleda. V Praze hostuje v restauraci Gallery 44. 

A co se bude podávat?

  • Marinované tygří krevety s tomatovým dashi, dušeným pórkem a zelenými olivami (pro vegetariány místo krevet feta sýr)
  • Pečené barevné mrkve s dvojí quinoou, omáčka z kokosového mléka a kmínu, zeleninový vývar
  • Pečený entrecôte s restovanými houbami shimeji, hlívou ústřičnou, pyré z jedlých kaštanů, omáčka bordelaise – demi-glace vyšlehaný s morkem a pažitkou (pro vegetariány místo hovězího masa lilek s teriyaki omáčkou)
  • Zmrzlina z balsamica z portského vína, sněhové pusinky z červené řepy

Není se čeho bát

Nespadne to s námi? Nespadne! Plošinu jistí jeřáb a 16 ocelových lan, budete v bezpečí. Navíc si zapnete bezpečnostní pásy. 

Nahoru