Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Fotokniha až do velikosti A3

4,8 / 5 MCLAB Modřice  (mapa) 495 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Vladimír Nováček

Omlouvám se, ale nikdy jsem žádnou fotoknihu neobjednával, takže mi není jasné, co mi dodáte, když zakoupím a zaplatím nabízenou Fotoknihu A4 formát výšku v ceně 199 Kč. Mám nachystáno asi 60 snímků v digitálním záznamu a rád bych je vhodně do knihy dal – kopírováním ?, skenováním ? či vlepením zhotovených fotografií ? nebo je pošlu vám a vy mi je s vytištěním do knihy vytisknete ? Jaká je u jednotlivých uvedených variant cena ? Jsem ochoten zaplatit uvedených 199 Kč – co pak dostanu ? Děkuji za odpověď.

Computer MCL Brno

Dobrý den,
pokud jste si zakoupil voucher, vytiskneme Vám fotoknihu, kterou si vytvoříte online nebo v našem programu. Poprosím Vás jít na naše stránky www.fotoknihy-mcl.cz, kde si buď stáhnete program nebo začnete tvořit fotoknihu M05 online. Po zvolení produktu si nahrajete Vaše fotografie přímo do programu nebo aplikace. Fotografie si poté přetáhnete přímo do fotoknihy. Můžete si vložit také nějaké texty. A až se Vám bude fotokniha líbit, odešlete ji přes tlačítko objednat. Poté Vám fotoknihu z Vašich dat vytiskneme. Na našich stránkách můžete najít také video návody, které Vám mohou pomoci.

Lucie

Dobrý den, stále mně nepřišlo potvrzení o platbě vouchru na slevomatu…zakoupila jsem si vaši fotoknihu. Děkuji

Computer MCL Brno

Dobrý den. Musíte zavolat na Slevomat. Tohle je link na výrobu fotoknih a kalendářů.

Eliska

Dobry den.

Prosim, proc jiz nenabizite knizku A4 s pevnou vazbou (kozenkou) a vicero stranami?

Mame jich od Vas jiz hodne :-(

Computer MCL Brno

Dobrý den,,
Možné to je. Kontaktujte nás prosím na email info@mcl.cz

Tomáš Fošum

Dobrý den, mohu aplikaci on-line používat i v mobilním telefonu a dá se práce na knize přerušit, uložit a pokračovat ve tvorbě třeba druhý den. Děkuji Tomáš

Computer MCL Brno

Dobrý den,
online aplikaci můžete využívat i v mobilním telefonu. Pokud se zaregistrujete a projekt uložíte, můžete v něm poté pokračovat.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru