Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Menu jako z 50. let: Burger a milkshake k tomu pro jednoho nebo pro dva

4,7 / 5 The PizzBurg PUB Opava Opava  (mapa) 40 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Roman Macek

Jde videt, ze chapavost je vam cizi. Ani uvozovky vam nenapovedely. Proto se clovek musi vic rozepsat. Nabizite „milshake“. Uz vite jake pismeno vam v nabidce chybi? Pismeno „k“. Proto jsem psal, ze milkshake znam, ale vas milshake ne.

Slevomat.cz

Dobrý den, Romane :) Velmi Vám děkujeme za upozornění na chybu v nadpisu nabídky. I my jsme jen lidé a občas se nám bohužel povede udělat chybku. Nyní je ale vše opraveno :) Děkujeme a přejeme Vám hezký den, Týna :)

Ivana

Da se milk shake vymenit?k hambaci mliko.. a co teprve chudaci chlapi ..

The PizzBurg PUB Opava

Dobrý den,
ano samozřejmě dá, za jiný nealkoholický nápoj z naší nabídky.

Roman Macek

Milkshake mam rad, ale vami nabizeny „milshake“ jsem jeste nemel. Napovite mi, co si v tom mam predstavit?

The PizzBurg PUB Opava

Dobrý den,
náš „milkshake“ je obdobou klasických amerických shakeu se zmrzliny a mléka. Přijďte ochutnat a dejte nám vědět co na něj říkáte.

Kamil

Měl jsem v této restauraci zakoupené vouchery na pizzu, ktere platily až do července. V červnu byly bez jakéhokoliv zdůvodnění zrušeny a Slevomat refundoval kredity. Ted koukám, že se rozjela další várka. Tak přeju všem hodně štěstí… Osobně jsem překvapen, že Slevomat s tímto prodejcem vůbec dál spolupracuje.

Slevomat.cz

Dobrý den, Kamile, mrzí nás, že jste neměl nejlepší zkušenost s možností využít voucher do této restaurace. Jak jsme všem klientům se zakoupeným voucherem zasílali e-mailem, obchodník na léto ukončil provoz a proto se klientům vracela částka za nákup zpět. Nyní je již podnik opět v provozu a tak se také vrátila oblíbená nabídka k nám na stránky Slevomatu. Podnik má velmi dobré hodnocení a zákazníci si návštěvu pochvalují. Zkuste to tentokrát, věříme, že nebudete litovat. Krásný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru