Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Fotokniha z vašich nejkrásnějších fotografií

4,4 / 5 Efotokniha Praha - Dejvice  (mapa) 365 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Gabriela S.

Dobry den, pisala som vam aj email, ale chapem ze urcite mate velke fofry, len som sa chcela uistit ze vam prisla moja objednavka, posielala som ju vcera vecer, ale neprisiel mi potvrdzovaci email.
Aj som tam zabudla napisat do poznamky ze je to na voucher.
Ďakujem velmi pekne za odpoved 🙏

Efotokniha

dobrý den, potvrzovací emaily posíláme průběžně jak kontrolujeme, příchozí zakázky – což v dnešní špičce může znamenat cca 1 den. Voucher většinou identifikujeme – pokud je špatný, posíláme upozornění. Prosím podívejte se i do složky SPAM a hromadná pošta. A naši adresu info@efotokniha si zařaďte mezi povolené. Děkujeme za spolupráci. Vaše eFotokniha, Martin Loučka

Gorgina

Dobrý den,
prosim vas, v linuxe si nespravim fotoknihu?
Dakujem

Efotokniha

Dobrý den, námi nabízená služba je především tisk a výroba fotoknih. Program, který bohužel běží jen na Windows je takový bonus navíc. Na Linuxu můžete program spustit v prostředí WINE. Knížku můžete sestavit též v libovolném grafickém nebo DTP programu a poslat nám tisková data, která vytiskneme a knížku vám vyrobíme.

Simon

Krásný den,
mohu být zvědavý a požádat Vás o informaci, zda je možné využít voucher i na realizaci čtvercové knihy 30×30cm a s jakým případným doplatkem?
Děkuji za Vás čas i odpověď.

Efotokniha

Dobrý den, knížku 30×30 cm vám vyrobíme rádi. Voucher můžete využít i na její výrobu. Vzhledem k velikosti knížky a spotřebě materiálu bude doplatek 75% z ceny voucheru, Každá stránka nad rámec voucheru pak á 20 Kč,

Levivi

Dobrý den, je prosím nutné při návrhu fotoknihy počítat s tím, že je uprostřed svázaná a umisťovat obrázky dále od středu (necentrovat přesně na stránku ale více ke krajům)? Děkuji.

Efotokniha

Dobrý den, přesně tak, vazba knížky je lepená, Cca 8 mm stránky u vazby knížky není vidět. V této oblasti by neměli být texty a polud je na dvostránce dělená fotografie, tak ani důležité obrazové prvky.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru