Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

5denní ketonová dieta a proteinový karamelový koktejl Express Diet

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jana

Dobrý den, prosím o odpověď, v čem spočívá výhodnější cena/sleva za dietu zde na Slevomatu, kdy je cena 5ti denní diety 1.479,– Kč (původní cena 2.070 Kč) a na Vašem webu je k prodeji za 1.475 Kč. Děkuji za odpověď.

Goodnature.sk

Dobrý den,
výhodní akce spočívá v tom, že za cenu 1479 Kč máte v balíčku 5denní dietu Express Diet + 700 g balení proteinového koktejlu s karamelovou příchutí.
Přeji hezký den, Ivana Krížová.

Martina

Dobrý den, jsem onkologický pacient a beru také léky na štítnou žlázu. Je tato dieta vhodná i pro mě?
Děkuji za a odpověď.

Martina

Goodnature.sk

Dobrý den, v globálu s Vaší diagnózou není moc vhodné užívat tuto dietu. Nevíme ani v jakém stadiu nemoci jsou. V podstatě, jestli se cítíte dobře, tak po konzultaci s Vaším lékařem by bylo možné 5denní dietu užívat.
S pozdravem
Balaš Michal
5dennidieta.cz

Káťa

Chci se zeptat pokud nezhubnu kam se mohu obrátit. Je to pro mě dost peněz. Děkuji

Goodnature.sk

Dobrý den, za 7 let co již pracujeme s 5denní dietou jsme prodali tisíce kusů a za ten čas jsme dostali jen minimum špatných zpětných vazeb. Drtivá většina byla buď pozitivních, nebo velice pozitivních. Jsme si vědomi toho, že dieta stojí nemalé peníze, ale na druhé straně si taky nedokážeme ověřit správné užívání z Vaší strany. Za produktem si bezvýhradně stojíme, ale objednání je samozřejmě pouze na Vás. Každopádně budeme rádi, když nám po skončení diety napíšete svou referenci, ať už bude jakákoliv.
Děkujeme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru